Basketbol Süper Ligi'nin Ana Sponsoru Medicana Oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Medicana arasinda Basketbol Süper Ligi ana sponsorluk anlasmasi imzalandi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Medicana arasinda Türkiye Basketbol Süper Ligi ana sponsorluk anlasmasi imzalandi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen törene Türkiye Basketbol Federasyonu Baskani Hidayet Türkoglu, Medicana CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Reha Özkaya katildi.

Toplantida konusan TBF Baskani Hidayet Türkoglu, yapilan isbirliginden dolayi oldukça memnun oldugunu dile getirdi. A Milli Erkek Basketbol Takimi’nin Litvanya ile oynadigi müsabakaya ilgi gösteren ve Sinan Erdem Spor Salonu’nu dolduran taraftarlara tesekkür eden Baskan Türkoglu, “Basketbol Süper Ligi, Avrupa’nin en önemli liglerinden bir tanesi. Ligdeki 16 takimin 11’i Avrupa da ülkemizi temsil etmeye hak kazandi ve 8 takimimiz yoluna devam etmektedir. Geçtigimiz sezon oynanan 260 maçin tamami televizyonlarda canli olarak yayinlandi. Bu durum marka degerimizin ne kadar üst seviyede oldugunu gösteriyor. Basketbola yapilacak yatirimlarin, geri dönüslerinin olumlu yönde olacagini gösteriyor. Medicana gibi üst düzey bir saglik markasiyla is birligi yapacak olmak bizim için çok kiymetli. Hayirli olmasini diliyorum” açiklamalarinda bulundu.

Reha Özkaya: “Bu isbirliginin de uzun yillar sürmesini diliyoruz”

Medicana CEO’su Reha Özkaya da bu anlasmanin Hidayet Türkoglu dönemine gelmesinden dolayi çok memnun oldugunu belirterek, “Bugün Türkiye Basketbol Ligi ile ana sponsorluk anlasmasi imzaliyoruz. Bu anlasmanin bu asamaya kadar gelmesinden ötürü hem basketbol federasyonu hem de Medicana yöneticilerine tesekkür ediyorum. Medicana, spora ve sporcuya verdigi deger ve isbirlikleriyle taninan, dünya çapinda bir markadir. Biz basketbolda ilk isbirligimizi yapmiyoruz. Büyük kulüplerle birçok çalisma yaptik. Verdigimiz desteklere devam edecegiz. Biz biliyoruz ki bu anlasmalar neticesinde basari kaçinilmazdir. Biz 30 yili askin süredir bu cografyada hizmet vermeye devam ediyoruz. Basketbolu ve seyircisini bu ülkede belli bir noktaya getiren Baskan Hidayet Türkoglu’na desteklerimizin devam edecegini söylemek istiyorum. Bu isbirliginin de uzun yillar sürmesini diliyoruz. Bizim basketbol oynadigimiz dönemlerde pota bulamazdik ve mahalledeki demirci abilere pota yaptirirdik. Türkiye, bu yollardan geçerek buralara geldi. Dolayisiyla bu tarz isbirlikleri ve spora olan destek bizim için ayri bir önem arz ediyor” ifadelerini kullandi.

Organizasyon, imza töreninin ardindan toplu fotograf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: İHA