BAL Ekibinden Hakem Hatalarina Tepki

DENIZLI – TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takimlarindan Irliganlispor’un teknik sorumlusu Kürsat Tas, son 4 haftada hakem hatalari nedeniyle puan kayiplari yasadiklarini anlatti.

TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Denizli temsilcisi Irliganlispor, 18. haftada karsilasacagi Muglaspor maçi hazirliklarini sürdürüyor. Teknik Sorumlu Kürsat Tas, son 4 haftada hakem hatalari nedeniyle puan kayiplari yasadiklarini belirtti.

Ligin 18. haftasinda Muglaspor’la karsilasacak olan Irliganlispor, bu kritik müsabakaya 3 puan parolasi ile hazirlaniyor. 3 Mart Pazar günü saat 14.00’te Akkonak Stadi’nda oynanacak olan karsilasmaya Teknik Sorumlu Kürsat Tas yönetiminde Sirinköy Stadi’nda hazirlanan kirmizi-beyazlilarda tek hedef galibiyet.

“Hakem hatalarindan dolayi ciddi anlamda canimiz yandi”

Ligde yasanilan hakem hatalarina deginen ve Muglaspor maçini degerlendiren Teknik Sorumlu Kürsat Tas, “Bizim 4 haftada hakem hatalarindan dolayi ciddi anlamda canimiz yandi. Özellikle Dösemealti maçindan baslayacak olursak orada da bir golümüz ofsayt nedeniyle verilmedi. Ofsayt ile hiç alakasi olmayan bir pozisyondu. Yine verilmeyen bir penaltimiz vardi. Ardindan Sarayköy maçinda yine bir penaltimiz ve gole giden oyuncumuzun ofsayt diye hakem tarafindan maçin durdurulmasi vardi. Bunlarda alakasiz pozisyonlardi. Maalesef orada da ayni hüsrani yasadik. Bu hafta da yüzde yüz hiç pozisyonun ayrintisina girmemek lazim golümüz var, bu da verilmedi. Maalesef bu konuda çok fazla sikinti yasadik. Hakemlerin bu konulara biraz daha dikkat etmesini istiyoruz. Mugla yeni bir degisiklikle bize gelecek. Bizim için Mugla olmus, Kumluca olmus, takim için çok önemli degil. Sezonu bu sekilde tamamlayacagiz ve ligde kalan takim olmak için elimizden gelen ne varsa yapacagiz. Bu haftaki maç tabi ki önemli, ona göre de hazirliklarimiza ciddi bir sekilde devam ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA