Altinordu, Kirsehir FSK Ile Kritik Maça Çikiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altinordu, yarin düsme hattinda birebir rakibi olan Kirsehir FSK’ya konuk olacak. Kirmizi-lacivertliler, rakibini maglup ederek düsme hattindan uzaklasmak istiyor.

Altinordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki 28. hafta mücadelesinde yarin Kirsehir FSK’yi konuk olacak. Bornova Aziz Kocaoglu Stadyumunda oynanacak müsabaka saat 14.00’de baslayacak. Karsilasma öncesinde Altinordu, 24 puanla ligde 15. sirada yer alirken, konuk ekip Kirsehir FSK ise 21 puanla 16. basamakta bulunuyor. Iki takimin da mutlak galibiyet amaciyla çikacagi karsilasmada Altinordu, bu zorlu mücadeleyi kazanarak alt siralardan uzaklasmayi hedeflerken, konuk ekip Kirsehir FSK ise birebir rakibi olan Altinordu’yu maglup ederek düsme hattindan kurtulmak için önemli bir üç puana imza atmak istiyor. Iki takim arasinda Kirsehir FSK ev sahipliginde oynanan sezonun ilk maçini ise Altinordu 1-0 kaybetmisti.

Öte yandan bu zorlu müsabakayi Ankara bölgesinden Egemen Artun yönetecek. Artun’un yardimciliklarini ise Rüstü Muhammed Orcan ile Sükrü Çavci yapacak. Müsabakanin dördüncü hakemi ise Gürkan Özbalkanli olacak.

Kaynak: İHA