Turgutluspor'da 2 Yeni Transfer

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor, forvet oyuncusu Feyzullah Sahin Günes ve genç kaleci Mehmet Yagmur’u kadrosuna katti. Imza töreninde konusan Feyzullah ve Mehmet, hedeflerinin Turgutluspor formasiyla basarili olmak oldugunu belirtti

Turgutluspor, Çatalcaspor’dan forvet oyuncusu Feyzullah Sahin Günes ve Fatih Karagümrük’ten genç kaleci Mehmet Yagmur’u kadrosuna katti. Feyzullah ve Mehmet’in imza töreninde Baskan Gökhan Akin ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldi. Imza töreninde konusan yeni transfer Feyzullah Sahin Günes, "Turgutluspor’dan teklif gelir gelmez düsünmeden kabul ettim. Bu ailenin bir parçasi olmaktan dolayi mutluyum. Çok çalisip takimima katki saglamak istiyorum. Takim arkadaslarimla tek hedefimiz sezon sonunda ligi istedigimiz yerde bitirmek.” dedi.

Bir diger yeni transfer Mehmet Yagmur ise, “Hedeflerime ulasmak için en dogru tercihin Turgutluspor olduguna karar verdim. Burada olmaktan dolayi mutluyum. Hedefimiz bu güzel kulüpte basarili olmak. Burada olmama imkan saglayan ve bana güvenip inanan herkese çok tesekkür ediyorum" diye konustu.



Baskan Akin: "Önemli iki transferi bitirdigimiz için mutluyuz"

Feyzullah Sahin Günes ve Mehmet Yagmur’un transferleriyle ilgili konusan Baskan Gökhan Akin, "Devre arasi transfer döneminde aramiza genç bir oyuncu olan kaleci Mehmet Yagmur’u kattik. Takimimiza güç katacak bir oyuncu. Feyzullah Sahin Günes de tecrübesiyle bu ligde basarili olmus bir isim. Takimimiza önemli katki verecegine inaniyoruz. Transferlerin kulübümüze, camiamiza hayirli olmasini diliyor, Feyzullah Sahin Günes ve Mehmet Yagmur kardeslerime kulübümüze hos geldiniz diyorum" seklinde konustu.



Feyzullah Sahin Günes kimdir?

Turgutlusor’un yeni transferi Feyzullah Sahin Günes, 12 Haziran 1996 yilinda Istanbul’da dünyaya geldi. Futbola Pendikspor’da altyapisinda baslayan ve buradan Kurtköyspor’a transfer olan Feyzullah, oradan Basaksehir’e transfer oldu. 20215 yilinda Antalya Kemerspor’da profesyonel kariyerine adim atan Feyzullah Sahin Günes, sirasiyla Manisa FK, Diyarbekirspor, Cizrespor, Yomraspor, Sultanbeyli Belediye Spor, Payasspor, Feyhiyespor, Iskenderunspor, Ergene Velimese, Elazigspor ve Çatalca formalari giydi. 2. Lig ve 3. Lig’de toplam 145 maça çikan Feyzullah Sahin Günes bu maçlarda toplam 27 gollük bir performans sergiledi.

Mehmet Yagmur kimdir?

Turgutlusor’un yeni transferi Mehmet Yagmur, 6 Subat 2004 yilinda Samsun’da dünyaya geldi. Futbola Bagcilar Egitim Spor altyapisinda baslayan Mehmet, sirasiyla Beykoz Ishakli, Bagcilar Evrenspor ve son 5 sezondur Fatih Karagümrük formasi giydi.

Kaynak: İHA