Kayseri Volkan Aksoy Spor Kulübü Son 32 Takim Arasina Kaldi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) U14 Erkekler 4. Bölge Sampiyonasi’nda Kayseri ekibi Volkan Aksoy Spor Kulübü, adini son 32 takim arasina yazdirdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) U14 Erkekler 4. Bölge Sampiyonasi’nda Beyaz Grup’ta yer alan Kayseri temsilcisi Volkan Aksoy Spor Kulübü büyük bir basariya imza atti. Aksaray’da oynanan grup maçlari sonrasinda rakipleri tek tek geçen Kayseri Volkan Aksoy Spor Kulübü, grubunu lider olarak tamamladi. Kayseri Volkan Aksoy Spor Kulübü 11-15 Mart tarihlerinde Anadolu Sampiyonasi’na katilacak. Kura çekimi ilerleyen günlerde belli olacak.

Kayseri Volkan Aksoy Spor Kulübü Baskani ve Antrenörü Volkan Aksoy, “Aksaray ilimizde düzenlenen U14 Bölge sampiyonasinda Kayseri’yi temsil eden takimiz oynadigi 3 maçi da kazanip, Türkiye’deki en iyi 32 takim arasina girmeyi basararak Anadolu sampiyonasina gitmeye hak kazanmistir. Basta sinav senelerinde çocuklarimizi turnuvaya gönderen velilerimize ve maçlarda bizi yalniz birakmayan ailelerimize çok tesekkür ederiz. 11-15 Mart’ta düzenlenecek olan Anadolu sampiyonasinda Kayseri’yi en iyi sekilde temsil etmek için elimizden gelen en iyi mücadeleyi vermek için çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz” dedi.

Volkan Aksoy Spor Kulübü’nün oynadigi maçlarda aldigi sonuçlar su sekilde;

Volkan Aksoy SK 47-24 Güney Akademi

Volkan Aksoy SK 47-40 Aksaray Viafen Koleji

Volkan Aksoy SK 53-37 Nigde Hedef Basketbol

Kaynak: İHA