Jamiro Monteiro, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Major Ligi takimlarindan San Jose Earthquakes formasi giyen orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile bir yili opsiyonlu olmak üzere 1.5 yillik sözlesme imzaladi.

Trendyol Süper Lig takimlarindan Gaziantep Futbol Kulübü, orta saha bölgesine bir takviye daha yapti. Gaziantep ekibi, son olarak Major Ligi takimlarindan San Jose Earthquakes formasi giyen 31 yasindaki orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro’yu kadrosuna katti. Kirmizi-siyahlilar, kariyerinde 276 resmi maçta 32 gol, 39 kez de asisti bulunan Jamiro Monteiro 1 yili opsiyonlu olmak üzere 1.5 yillik sözlesme imzaladi.

Transfer ile ilgili Gaziantep FK’dan yapilan açiklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Major Ligi takimlarindan San Jose Earthquakes formasi giyen basarili orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile bir yili opsiyonlu olmak üzere 1.5 yillik anlasmaya varmistir. Yeni transferimiz Jamiro Monteiro, Baskan Yardimcimiz Ibrahim Dicle’nin de katildigi imza töreniyle birlikte resmi sözlesmeye imza atti. Jamiore Monteiro’ya kulübümüze hos geldin diyor, armamiz altinda üstün basarilar diliyoruz. 23 Kasim 1993 yilinda Hollanda’nin Rotterdam kentinde dünyaya gelen Monteiro, futbola Anker Wismar’da basladi.

2015 yilinda Sc Cambuur’a transfer olan Monteiro, daha sonra ise Heracles Almelo’ya ardindan ise FC Metz’e transfer oldu. Son olarak 2022 yilinda San Jose’ye transfer oldu. Kariyerinde 276 karsilasmaya çikan Monteiro, 32 gol atarken 39 kez de asist yapma basarisi gösterdi. Yesil Burun Adalari Milli Takimi’nda da 37 kez forma giyen basarili orta saha, 4 kez de gol sevinci yasadi" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA