Hikmet Karaman Açiklamasi 'Olumsuzluklari Olumluya Çevirecegiz'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-1 maglup olduklari Kasimpasa maçi sonrasi, “Bu kadar olumsuzlugu olumluya çevirecek kadro yapisina sahibiz. Pes pese kazanacagimiz maçlar mutlaka gelecek” dedi.

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasinda evinde karsilastigi Kasimpasa’ya 3-1 maglup oldu. Maç sonu basin toplantisinda konusan Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Oyunun ilk yarim saatlik bölümünde iyi oynadik, güzel pozisyonlara girdik. Son vuruslarimiz, son paslarimiz eksik ama buna ragmen etkili bir oyunla basladik. Sonradan 2-0 maglup duruma düstük. Ilk 30 dakikayi çok iyi oynayan takim son 15 dakikada hiç pozisyon yokken 2-0 maglup gittik. Moral ve motivasyonumuz düstü. Ikinci yari hem oyunu riske ederek hem de yaptigimiz degisikliklerle maça iyi basladik. Ancak 3-0’dan sonra kolay olmuyor maçi devam ettirmek” ifadelerini kullandi.

“Pes pese kazanacagimiz maçlar gelecek”

Yeni gelen oyuncularla birlikte takimin yükselise geçecegini vurgulayan Karaman, “Yapilan transferlerle bana göre çok güçlü bir kadro olusturduk. Bu güçlü kadronun antrenman yapip bir araya gelmesi gerekiyor. Dün gelen oyunculari bugün oynattik. Fena da oynamadilar, iyi mücadele ettiler. 2 oyuncumuz daha yolda geliyor. Dolayisiyla 8 tane yeni oyuncuyu teknik ekip olarak bir an önce antrenmanlarda kaynastirip bir oyun plani, bir takim oyunu haline dönüstürmemiz gerekiyor. Bu da bizim görevimiz ve kisa zamanda yapmamiz gerekiyor. Bu kadar olumsuzlugu olumluya çevirecek kadro yapisina sahibiz. Bunu da çevirecegiz. Pes pese kazanacagimiz maçlar mutlaka gelecek” diye konustu.

Kaynak: İHA