Fatih Karagümrük Ile Pendikspor 2. Randevuda

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasinda Fatih Karagümrük ile Pendikspor, yarin oynanacak müsabakayla birlikte Süper Lig tarihinde 2. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasinda Fatih Karagümrük ile Pendikspor, yarin saat 16.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karsi karsiya gelecek. Geride kalan 24 haftada Karagümrük 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 maglubiyetle aldigi 24 puanla 17. sirada bulunuyor. Pendikspor ise 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 maglubiyet sonucu topladigi 26 puanla 16. sirada yer aliyor.

2. randevu

Fatih Karagümrük ile Pendikspor, yarin oynanacak müsabakayla birlikte Süper Lig’de 2. kez rakip olacak. Ligin ilk yarisinda oynanan maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Kirmizi-siyahlilar le kirmizi-beyazlilar, daha önce 2. ve 3. Lig’de 18 kez karsilasti. Bu müsabakalarda 9 kez Karagümrük galip gelirken, 6 kez de Pendikspor kazandi. 3 karsilasmada ise kazanan çikmadi.

Karagümrük, evinde son 3 maçta yenilmedi.

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de sahasinda oynadigi son 3 maçta kaybetmedi. Söz konusu karsilasmalarda Kayserispor’u 4-1, Çaykur Rizespor’u ise 4-0’lik skorlarla maglup etti. Kirmizi-siyahlilar, Basaksehir ile ise 1-1 berabere kaldi.

Karagümrük, Süper Lig’de bu sezon iç sahada oynadigi toplam 12 maçta ise 3 kez kaybetti. Kirmizi-siyahlilar evinde Besiktas, Kasimpasa ve Gaziantep FK’ya maglup oldu.

Pendikspor, 5 maçtir kaybetmiyor

Pendikspor, Süper Lig’de oynadigi son 5 maçta maglubiyet yüzü görmedi. Hatayspor deplasmaninda berabere kalan kirmizi-beyazlilar, bu maçin ardindan evinde oynadigi üst üste 2 maçta Besiktas ve Kasimpasa’yi maglup etti. Alanya deplasmanindan beraberlikle dönen Istanbul ekibi, son oynadigi müsabakada ise Adana Demirspor karsisinda kazanan taraf oldu.

Yeni transferlerden 7 gol

Pendikspor’da devre arasi transfer döneminde takima katilan Mame Thiam ile Umut Nayir, son maçlarda takima toplam 7 gollük katki sagladi. Fenerbahçe’den kiralanan 30 yasindaki forvet Umut Nayir, Pendikspor formasiyla çiktigi 5 maçta 4 kez fileleri havalandirdi. Kayserispor’dan transfer edilen Senegalli forvet Mame Thiam ise 5 maçta 3 kez gol sevinci yasadi. Son attigi 11 golün 7’si de bu transferlerden geldi.

Kaynak: İHA