Diyarbakir Çinarspor Ile Yesil Vartospor Maçi Öncesi Saha Kardan Temizlendi

MUS – Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele eden Diyarbakir Çinarspor ile Yesil Vartospor’un Pazar günü oynayacagi maç öncesi saha kardan temizlendi.

Varto Kaymakami Musa Ayyildiz ile Mus Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Arif Tasdemir’in destekleriyle gönderilen kar küreme araciyla gençlik merkezi personelince statta kar temizleme çalismasi baslatildi. Taraftarin da destek verdigi çalismalarda stadyum kisa sürede maça hazir hale getirildi.

Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Murat Aktas, saha zemininin ve çimlerin zarar görmemesi için insan gücüne ihtiyaç duyduklarini söyledi.

Stadyumu pazar günü oynanacak maça hazir hale getirmek için çalistiklarini belirten Aktas , "Ilçemizde yagan kar yagisi sonrasi top sahamizda yaklasik 50 santimetreye yakin karla birlikte saha zemini kapandi. Bu nedenle agir tonajli araçlarla zemine zarar vermek istemedik. Taraftarlarimizla ve Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügümüzde görevli arkadaslarimizla yogun bir mesai harcadik. Kaymakamimiz Musa Ayyildiz’in destekleri ve il müdürlügümüzden gönderilen kar küreme aracimizla çalismalarimizi yaptik. Bu konuda emegi geçen Kaymakamimiz Musa Ayyildiz ile Il Gençlik ve Spor Müdürümüz Mehmet Arif Tasdemir’e bize sunduklari desteklerinden dolayi tesekkür ederim. Pazar günü oynanmasi planlanan Diyarbakir Çinarspor ile Yesil Vartospor müsabakasi için karla kapli olan top sahamizi temizledik. Emegi geçen taraftarlarimiza ve çalisanlarimiza tesekkür ederim" diye konustu.

Taraftarlardan Ferhat Sinanoglu ise arkadaslariyla el ele vererek sahadaki temizlik çalismasina katildiklarini söyledi.

Kaynak: İHA