Denizlispor, Mücadele Etmeye Devam Ediyor

DENIZLI – TFF. 2. Lig’de mücadele eden Denizlispor, hafta sonu deplasmanda karsilasacagi Erzincanspor maçinin hazirliklarini tamamladi.



TFF 2. Lig Kirmizi Grup 25. haftasinda Denizlispor, hafta sonu 11 Subat 2024 Pazar günü deplasmanda Erzincanspor ile karsilasacak. Yesil siyahli ekip hazirliklarini Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör Özcan Bizati nezaretinde sabah yaptigi antrenmanla tamamladi. TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta 17. sirada düsme hattinda bulunan Denizlispor, son 5 maçta 3 beraberlik, 2 maglubiyet aldi. Erzincanspor ise son 5 maçta 3 galibiyet, 2 maglubiyeti bulunuyor. Teknik direktör Özcan Bizati, “Bizim için sonuç almak çok önemli, takim sürekli olarak kendini gelistirmeye ve mücadele etmeye devam ediyor. Dolayisiyla, gelecek maçlarda daha olumlu sonuçlar alabilecegiz. Yesil siyahli ekip taraftarlarini da arkasina alarak güçlü bir sekilde devam edecek” dedi.



Denizlispor, yarin sabah havayolu ile Çardak Havalimanindan Istanbul’a oradan aktarmali olarak Trabzon’a geçen ekip karayoluyla Erzincan’a geçis yapacak.

Kaynak: İHA