Büyüksehir Güres Takimindan Iki Derece

Samsun Büyüksehir Belediye Spor Kulübü Grekoromen Güres Takimi ‘U20 Türkiye Sampiyonasi’nda bir birincilik, bir de üçüncülük elde etti.

Hakki Basar U20 Grekoromen Güres Türkiye Sampiyonasi yaklasik 500 sporcunun katilimiyla Sakarya’da Serdivan Spor Salonu’nda yapildi. Müsabakalarda Samsun Büyüksehir Belediye Spor Kulübü sporcularindan Ibrahim Özdemir 72 kiloda Türkiye sampiyonu olurken, 55 kiloda ise Berati Inanç Türkiye üçüncülügünü elde etti.

“Samsunlu genç sporcularimiz gururlandirmaya devam ediyor”

Basarilarindan dolayi sporcularindan dolayi sporculariyla gurur duydugunu ifade eden Samsun Büyüksehir Belediye Spor Kulübü Baskani Süleyman Demirtas, “Bizler ilk kuruldugu anda Samsunlu gençlerimize güvenimizi onlari destekleyerek göstermistik. Sporcularimizda bu güvenimizi bosa çikartmadi. Her geçen gün artarak devam eden basarilar Samsunumuzu ve bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ve gururlandiriyor. Hakki Basar U20 Grekoromen Güres Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye sampiyonu olan Ibrahim Özdemir ve kendi kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Berati Inanç kardeslerimi tebrik ediyor; antrenör ve sporcularimizin basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA