Bilecik 1. Amatör Lig'de 7'Inci Geride Kaldi

Bilecik 1. Amatör Lig’de ikinci devrenin ilk haftasi geride kalirken, A Grubu’nda Sögütspor, B Grubu’nda 1308 Osmaneli Belediyespor liderliklerini sürdürdü.

Bilecik 1. Amatör Lig’de a ve b gruplarinda 7’inci hafta sona ererken, 23 golün atildigi haftada en farkli galibiyeti 1299 Bilecik Kulübü deplasmanda Günesspor’u 7-1 yenerek aldi. A grubunun lideri Sögütspor kendi evinde ligin iddiali takimi Vitraspor’u 3-1 yenerken, Gölpazari Belediyespor, Gülümbespor’u 5-0’lik sonuçla geçti. Ligde Kürespor haftayi BAY geçti. Bu sonuçlar sonrasi Sögütspor 18 puanla ligde liderligini sürdürürken, 1299Bilecik Spor Kulübü ile Gölpazari Belediyespor 15’ser puanla 2 ve 3’üncü sirayi paylastilar. Vitraspor 13 puanla ligde 4’üncü sirada yer alirken, Kürespor 6, Gülümbespor 3 puanda kaldi. Ligin son sirasinda yer alan Günesspor henüz puanla tanisamadi.

B Grubu’nda ise, Karaköy ile Içköyspor 1-1 berabere kalirken, Osmaneli Gençlerbirligi Spor kendi evinde Pazaryerispor’u 3-1 yendi. Akpinarspor ligden çekilen Dodurgaspor karsisinda 3-0 hükmen kazanirken, 1308 Osmaneli Belediyespor haftayi BAY geçti. Bu sonuçlar sonrasi 1308 Osmaneli Belediyespor 18 puanla liderligi sürdürürken, Osmaneli Gençlerbirligi Spor 15 punala ikinci sirada yer aldi.Içköyspor 13 puanla, Akpinarspor 10 puanla, Karaköyspor 8 puanla, Pazaryerispor 6 puanla yer aldi. Ligden çekilen Dodurgaspor 0 puanla son siradaki yerini korudu.

Ligin 8’inci haftasinda A Grubu’nda 11 Subat günü 1299 Bilecik Spor Kulübü ile Kürespor, Gülümbespor ile Sögütspor, Vitraspor ile Günesspor karsi karsiya gelecek. Gölpazari Belediyespor ise haftayi BAY geçecek. B grubunda 10 Subat günü oynanacak müsabakalarda Pazaryerispor ile 1308 Osmaneli Belediyespor, Akpinarspor ile Karaköyspor, Içköyspor ile Osmaneli Gençlerbirligi karsi karsiya gelecek. Bu grupta da haftayi Dodurgaspor BAY geçecek.

Kaynak: İHA