Besiktas, Ernest Muçi Transferini Açikladi

Besiktas, profesyonel futbolcu Ernest Muçi’nin transfer sürecinin tamamlandigini KAP’a bildirdi. Siyah-beyazli kulüpten yapilan açiklamada, Muçi transferi için Legia Varsova kulübüne toplam transfer bedeli olarak 10 milyon Euro ödenecegi ve oyuncuyla 3,5 sezonluk anlasmaya varildigi duyuruldu.

Besiktas, 22 yasindaki Arnavut futbolcu Ernest Muçi’nin transfer sürecinin tamamlandigini KAP’a bildirdi. Siyah-beyazlilardan Kamuyu Aydinlatma Platformu’na yapilan açiklamada, "Profesyonel futbolcu Ernest Muci’nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlasmaya varilmistir. Legia Varsova kulübüne toplam transfer bedeli olarak 10 milyon Euro ödenecektir. Oyuncu ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar 3,5 sezon için anlasmaya varilmistir. Ayrica sonraki satistan elde edilecek net karin yüzde 10’luk kismi önceki kulübüne transfer ücreti olarak ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

Futbola ülkesi Arnavutluk’un FK Dinamo takiminda baslayan 22 yasindaki orta saha oyuncusu, kariyerinde Tirana ve Legia Varsova’da forma giydi. Tirana’da 54 resmi müsabakada 20 gol atan Muçi, Legia Varsova’da ise 114 resmi karsilasmada 21 kez gol sevinci yasadi.

Kaynak: İHA