Çiftlikköy'ün Sultanlari Play-Off'lara Hazir

Türkiye Kadinlar Voleybol 2.Ligi’nde 9.Grubu lider tamamlayarak 1.Lig’e yükselme mücadelesinde Play-Off karsilasmalari oynamaya hak kazanan Çiftlikköy Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, zorlu maraton öncesinde son hazirliklarini tamamladi.

16 grupta yer alan 143 takimdan gruplarini ilk iki sirada tamamlayan 32 ekipten biri olan Çiftlikköy’ün Sultanlari, Play-Off Çeyrek Finallerine adini yazdirmisti. Çiftlikköy ekibi, 16-17-18 Subat tarihlerinde Afyon Veysel Eroglu Spor Salonu’nda çeyrek final grup karsilasmalarini oynayacak. Play-Off çeyrek final H Grubunda Istanbul Büyükçekmece, Diyarbakir Içkale ve Antalya Manavgat Belediyespor’la tek devreli lig usulü karsilasacak olan Çiftlikköy’ün Sultanlari, ilk iki sirada yer almasi halinde Play-Off Yari Finallerine yükselecek. Final Grubu karsilasmalari ise Mart ayinin ilk haftasinda Eskisehir’e oynanacak. Final gruplarinda ilk ikiye giren toplam 4 takim, Türkiye Kadinlar Voleybol 1.Ligi’ne yükselecek.

Grup maçlarini istedikleri gibi ilk sirada bitirerek Play-Off yoluna çiktiklarini dile getiren Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Sube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “1.Lig yolunda ilk engel olan grup maçlarini istedigimiz sekilde tamamladik ve Play-Off vizesini aldik. Bundan sonraki her etap, geçtigimiz sezonlarda da yasadigimiz gibi, birbirinden zorlu karsilasmalara sahne olacak. Simdi etap etap düsünecegiz ve ona göre konsantre olacagiz. Çeyrek final etabinda Büyükçekmece, Diyarbakir Içkale ve Manavgat ekipleri karsisinda tüm gücümüzü ortaya koyarak, ilk iki sirada yer alip yari final grubuna yükselmek istiyoruz. Kadromuz, teknik ekibimiz ve kulüp gelenegimiz anlaminda bunu basaracak kalite, güç ve deneyime sahibiz. Bizlere her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Baskanimiz ve kulüp baskanimiz Sayin Ali Murat Silpagar’a tesekkür ediyorum. Insallah istedigimiz gibi olur ve 3 Mart’ta 1.Lig sevincini yasayacak olan 4 takim içinde yer aliriz” diye konustu.

Kaynak: İHA