Volkan Demirel Açiklamasi 'Deniz'i Tebrik Etmek Istiyorum'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Basaksehir maçinin ardindan yaptigi açiklamada, Ziraat Türkiye Kupasi’nda elendikleri için üzgün olduklarini belirterek, “Deniz’i tebrik etmek istiyorum” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu’nda Hatayspor, deplasmanda karsilastigi Basaksehir’e seri penalti atislari sonunda 4-3’lük skorla maglup oldu. Müsabakanin ardindan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Iki takim oyuncularini da tebrik ederek sözlerine baslayan Volkan Demirel, “Uzun süren bir maç. Ilk yarida onlarin buldugu, ikinci yarida bizim attigimiz bir gol. Biz oynamamiz gerektigi gibi oynadik. Maçi da uzatmalara kadar götürdük. Son dakikada bence penalti olan bir pozisyon vardi. Televizyonda bakildiginda farkli yorumlayabilirsiniz. Elle beraber yumusayan bir top var. Hakem dogru gördü ama VAR’daki hakemler yanlis yorumladi. Deniz’i tebrik etmek istiyorum. Türk milli takimi adina yetenekli bir kaleci geliyor. Daha önce de takip etmistim. Takimina turu getirdi. Umarim futbol hayati boyunca basarili olur” diye konustu.

Transferin bitmeden istedikleri oyuncular olursa takviye yapacaklarini söyleyen Demirel, “1-2 oyuncu ile daha görüsüyoruz. Istedigimiz oyunculari almak istiyoruz. Bütçe anlaminda da kendimizi yormak istemiyoruz. Kafamiza uygun oyunculari getirebilirsek transfer yapacagiz” ifadelerini kullandi.

6 Subat 2023’te yasanan deprem felaketlerinin ardindan geride kalan bir yil ile ilgili düsüncelerini aktaran Demirel, “Hepimiz adina güzel bir süreç degildi. Hayat devam ediyor. Yasananlari unutmadan hayatimiza devam edecegiz. Insallah bir daha böyle bir aci yasamayiz. Bunun üstesinden zamanla gelecegiz” diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA