Marius Sumudica Açiklamasi 'Büyük Takimlara Karsi Oynuyorsaniz Pozisyonlari Degerlendirmeniz Lazim'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Ziraat Türkiye Kupasi’nda Fenerbahçe’ye 2-0 maglup olarak elendikleri maçin ardindan, "Büyük takimlara karsi oynuyorsaniz pozisyonlari degerlendirmeniz lazim" dedi.

Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu’nda Fenerbahçe’yi konuk etti. Sari-lacivertliler, zorlu maçi Batshuayi’nin 2 golüyle 2-0 kazanarak çeyrek finale yükselen taraf oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, kupadan elendikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Sumudica, "Bugün aslinda iyi oynadigimizi düsünüyorum. O yüzden üzgün de degilim açikçasi. Bizim oyunu kontrol ettigimiz anlar vardi. Net olarak 4 pozisyonumuz vardi. Büyük takimlara karsi oynuyorsaniz pozisyonlari degerlendirmeniz lazim. Rakibe penaltiyi hediye ettik. Sonrasinda biz penalti kazandik ama gole çeviremedik. Dönen topu da Furkan ile kaleye gönderemedik. Bu kadar pozisyona girmisken gol atmamiz gerekiyordu. Bu pozisyonlari degerlendiremeyince sonuç böyle oluyor’’ ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA