Ismail Kartal Açiklamasi 'Turu Geçtik Ama Çok Sükür Küçük Sakatliklarla Maçi Atlattik'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, Ziraat Türkiye Kupasi’nda çeyrek finale yükseldikleri 2-0’lik Gaziantep FK galibiyetinin ardindan, "Turu geçtik ama çok sükür küçük sakatliklarla maçi atlattik" dedi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu’nda Gaziantep FK’ya konuk oldu. Sari-lacivertliler, Batshuayi’nin 2 golüyle rakibini 2-0 maglup ederek çeyrek finale yükseldi. Maçin ardindan düzenlenene basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarini söyledi.

Kartal, "Öncelikle 2 hafta önce de burada bu sahanin zemininden bahsetmistim. Biz teknik adamalar ülke futbolunun gelisimi için çalisiyoruz. Her iki takim da bu sahada futbol oynarken çok zorlandi. Oyuncularim sahada pas yapamadiklarini, ayaklarinin sistigini söyledi.

Bugün 2 oyuncumuzun bileginde dönme mevcut. Iyi maçlar olabilmesi için sahalarin da daha iyi olmasi lazim. Daha iyi olsun ki daha iyi futbol oynansin. Bugün her iki takim oyunculari ellerinden geleni yaptilar. Ama takimlar bu kötü zeminde ayakta kalmak ve topu kontrol etmek için mücadele ettiler. Gaziantep FK iyi bir takim ve daha iyi bir zeminde oynamasi lazim. Turu geçtik ama çok sükür küçük sakatliklarla maçi atlattik. Böyle bir zeminde kazanmasini bildigimiz için mutluyuz’’ diye konustu.

Ismail Kartal, ligde oynanan maçin ardindan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica’nin kendisinin zemine yönelik elestirileri ile ilgili gündem olan sözlerine iliskin soruya da cevap vererek kendisi ile muhatap olmak istemedigini belirtti.

Kaynak: İHA