Ümraniye'de Futbol Mahallelere Tasindi

Ümraniye Belediyesi tarafindan düzenlenen Mahallem Futbol Turnuvasi’nin final maçi gerçeklestirildi. Final müsabakasini FIFA eski hakemlerinden Deniz Ates Bitnel’in yönettigi turnuvada futbolculara ödüllerini Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim takdim etti.

Ümraniye’de bu yil ikinci kez düzenlenen Mahallem Futbol Turnuvasi renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 23 mahalleden 268 sporcu katildi.

Tüm maçlarin Akademi Ümraniye Milet Bahçesi’nde oynandigi Mahallem Futbol Turnuvasi’nin final maçini FIFA eski hakemi Deniz Ates Bitnel yönetti. Asagi Dudullu ve Atatürk Mahalleri arasinda oldukça çekismeli geçen final maçinin galibi 1-0’lik skorla Atatürk Mahallesi oldu.

Turnuvada dereceye girenlere Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim tarafindan kupa ve madalya takdim edildi. Ayrica sampiyon olan Atatürk Mahallesi’ne 18 bin TL, ikinci olan Asagi Dudullu Mahallesi’ne 14 bin TL, üçüncü olan Çakmak Mahallesi’ne 10 bin TL ve dördüncü olan Topagaci Mahallesine de 5 bin TL degerinde hediye çeki verildi.



"Ümraniye’de futbol ve spor bir baska"

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, "Futbol deyince akla Ümraniye geliyor. Ümraniye Süper Lig’deydi, su an 1. Lig’de. Ama onun alt tabani mahallelerden geliyor. Ümraniye deyince sporun her türlüsü var ama futbol baska. 17 mahalle futbol takimlari haftalarca oynadilar ve su anda birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncüyü belirlemis olduk. Hepsine tesekkür ediyorum. Ümraniye’de futbol ve spor bir baska diyorum" dedi.



"Birçok kulübe gidebilecek futbolcular burada kesfedilebilir"

Eski FIFA hakemi Deniz Ates Bitnel, "Yönetmis oldugum birçok finale es deger bir maç oldu ve mücadele gücü yüksekti. Burada futbolcular degil mahalle sakinlerinin bu kadar kaliteli futbol oynamasi, centilmence yaklasimlari takdire sayan. Mahallelerin kaynasmasi için bu tür organizasyonlar çok güzel oluyor. Birçok kulübe gidebilecek futbolcular burada kesfedilebilir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA