Kayseri ASKF'den Hakemlere Valiz Dagitimi

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Mutlu Önal sporun her kesimine dokunmaya devam ederek, bu sefer de hakemlere valiz dagitimi gerçeklestirdi.

Daha önce kulüplere malzeme dagitimi, antrenman tisört dagitimi, antrenörlere anorak, taktik tahtasi, çanta, düdük dagitimi, saha komiserlerine takim elbise ve anorak dagitimi gerçeklestiren, spor kulüplerine maddi imkanlar sunan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani ve TFF Kayseri Bölge Müdürü Mutlu Önal, bu kez de Kayseri’de görev yapan hakemlere valiz dagitti.

Hakemlerin maçlara gelirken malzemelerini koyabilecegi valizleri dagitan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Mutlu Önal, “Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin en önemli parçalarindan birisi de hakemlerimizdir. Asla camianin disinda degil ve olamazlar. Bu ailenin bir ferdidir hakemlerimiz. Hakemlerimizden tek ricam, güler yüzlü ve yapici olmalari. Hatayi herkes yapar. Art niyet olmadikça yapilan hatalar tolore edilir. Sizler yastiga kafanizi koydugunuzda huzurlu iseniz olay bitmistir. Hepinize güveniyoruz. Kayserimizi en iyi sekilde en güzel yerlerde temsil edeceksiniz” dedi.

Kayseri Il Hakem Kurulu Baskani Emre Altun’un da bulundugu tören ile Kayseri’de görev yapan hakemlere valizleri hediye edildi.

Kaynak: İHA