Trabzonspor, MHK Baskani Ahmet Ibanoglu'nun Istifasini Istedi

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasinda deplasmanda oynadigi ve 2-0 maglup oldugu Besiktas karsilasmasi sonrasi sert açiklama yaparak MHK Baskani Ahmet Ibanoglu’nun istifasini istedi.

Bordo-mavili kulüpten yapilan yazili açiklamada su ifadelere yer verildi: "Besiktas ile oynadigimiz karsilasmada belki de bugüne kadar örnegine rastlanmamis hakem rezaletiyle karsi karsiya kaldik. Bu rezaletin arkasinda basta MHK Baskani Ahmet Ibanoglu ve Tolga Özkalfa olmak üzere orta hakem Arda Kardesler ile VAR’daki Alper Çetin bulunuyordu. Oyuncumuz Bardhi’ye yapilan penaltiyi veremeyen, pozisyonun hemen ardindan yedigimiz golden önce Mendy’nin formasindan çekilmesini es geçen bu güruhun; Dolmabahçe’ye adaleti saglamak için degil takimimizi katletmek için çiktigi asikardi. Tolga Özkalfa tarafindan son derece deneyimsiz hakemlerin atandigi VAR odasinda keyif çatilirken, sahada da kurali kitaba göre degil kafasina göre uygulayan bir art niyetli VAR’di. Bu çikmaz sokaktan çikisin tek yolunun MHK Baskani Ahmet Ibanoglu’nun istifasi ardindan da hakemlik müessesesinin yeniden dizayn edilmesiyle mümkün olacagini bir kez daha vurgulamak istiyoruz."

Açiklamada, TFF Baskani Mehmet Büyükeksi’ye de göndermede bulunan bordo-mavili kulüp,

"TFF Baskani Mehmet Büyükeksi’ye de soruyoruz: Hemen hemen her hafta tekrarlanan Trabzonspor düsmanligini daha ne kadar arkanizi dönüp seyredeceksiniz?" ifadeleri kullandi.

Kaynak: İHA