Semih Kiliçsoy Açiklamasi 'Hayalim A Milli Takim Formasi Giymek'

Besiktas’in genç golcüsü Semih Kiliçsoy, Trabzonspor karsisinda kazandiklari için mutlu oldugunu dile getirerek, "Hayalim A Milli Takim formasi giymek" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasinda Besiktas, sahasinda Trabzonspor 2-0 maglup etti. Siyah-beyazlilara galibiyeti getiren golleri kaydeden Semih Kiliçsoy, maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Galip geldikleri için mutlu oldugunu dile getiren Semih, “Kazanmamiz gereken bir maçti. Iyi çalistik. Hafta içi çalistiklarimizi sahaya iyi yansittik. Ben de takimima gollerle katki sagladim. Çok mutluyum" diye konustu.



"Hayalim A Milli Takim formasi giymek"

Hayalinin A Milli Futbol Takimi’nin formasini giymek oldugunu söyleyen Kiliçsoy, "Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. A Milli Takim formasi giymek hayalim. Bunun için çok çalisiyorum. Elimden gelenin fazlasini yapmaya çalisiyorum" ifadelerini kullandi.

Bir basin mensubunun "Sacha Boey için ödenen bonservis bedelini geçip rekor bir bedelle baska bir kulübe transfer olabilecegini düsünüyor musun?" seklinde gelen sorusuna ise Kiliçsoy, "Onlari pek düsünmüyorum. Oynamaya ve hep daha fazlasini vermeye odakliyim" seklinde cevap verdi.

Genç santrfor, A Milli Futbol Takimi Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile iletisim oldugunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA