Feyyaz Uçar Açiklamasi 'Semih Kiliçsoy'un Çikip Sorumluluk Almasi En Sevindirici Olaydi'

Besiktas Futbol Sube Sorumlusu Feyyaz Uçar, bugünkü istekli ve arzulu oyunun devamli olmasini temenni ederek, "Semih Kiliçsoy’un çikip sorumluluk almasi en sevindirici olaydi" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasinda Besiktas, sahasinda karsilastigi Trabzonspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Besiktas Futbol Sube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Bugün Semih Kiliçsoy’un çikip sorumluluk almasi, yetenegini ortaya koymasi en sevindirici olaydi. Onun disinda takimin tamami galibiyeti Samet abiye hediye etti. Onun yas günüydü. Mücadele edince seyircimiz de mutlu oluyor. Insallah bu arzulu, istekli oyuna devam edecek oyuncularimiz. Transfer çalismalarimiz da devam ediyor. Avrupa’da transfer bitti ama bizde devam ediyor. Arayislarimiz da var. Bugün bir oyuncu geldi. Iki kulüp anlasmaya çok yakin. Yarin herhalde resmi açiklama olur. Önümüzdeki hafta içinde istedigimiz sekilde gelisirse transfer yapacagiz” diye konustu.

Semih Kiliçsoy’un gelisiminden mutlu oldugunu kaydeden Uçar, “Uzun yillar Besiktas’ta oynar demek istiyorum ama tutabilecegimizi de zannetmiyorum. Son yillarda yetismis en yetenekli Türk oyunculardan. Teklifler zaten basladi.

Vicenzo Montella da milli kadroya davet edecektir. Kazanamadigimiz 3 maçta da zaman zaman iyi oyunlarimiz oldu ama son vuruslarda sikinti yasadik. Semih’in olmadigi maçlarda zorlaniyoruz. Atak sonlandirmalarimizda hep Semih’in imzasi var” seklinde konustu.

Daniel Amartey’in performansi hakkinda yorum yapan Feyyaz Uçar, Amartey’in 6 numara oynadigini biliyoruz. Hatay maçinda da çok iyi oynamisti. Istediginde iyi bir ön libero olabiliyor. Satisla ilgili hocadan bir sey gelmedi. Ayrilan bazi oyuncularimiz var. 11 ve yedeklerden bir ayrilik olacagini düsünmüyorum” ifadelerini kullandi.

Ghezzal’in gelecegini Fernando Santos belirleyecek

Aboubakar ve Ghezzal’in performanslari hakkinda sorulan soruyu yanitlayan Feyyaz Uçar, “Aboubakar’la ilgili süreç digerleriyle oldugu gibi isleyecek. FIFA oyuncuyu koruyan bir tavir içinde. Kadro disi diye bir sey yok. Performansindan memnun olmasaniz bile takimla idmanina müsaade ediyorsunuz. Ghezzal 11’in degisilmez ismi oldu. Aboubakar’dan da aynisini bekliyoruz. Bütün karar Fernando Santos’undur. Ghezzal’in sözlesmesinde öyle bir sart var. Sezon basi 20’ser maç oynadigi zaman otomatik uzuyor. Bu hocanin tasarrufudur. Önümüzdeki sezon kadrosunda görmek isterse oynatir” açiklamalarinda bulundu.

Tayyip Talha Sanuç’un performansinin giderek iyiye gittigini söyleyen Feyyaz Uçar, “Tayyip uzun süre oynamadiktan sonra oynadigi 2 maçta da elinden geleni yapti. Esik performansindan biraz uzak. O da banko oyunculardan biri olacak. Onun güzel gollerini de özledik. Tayyip bizim oyuncumuz. Iyi oldugu zaman kadroya girecek, formayi kapacak” diye konustu.



"Biz adaleti herkes için istiyoruz"

Hakem yönetimi hakkinda sorulan soruyu da cevapsiz birakmayan Uçar, “Tüm takimlarimiz için adalet istiyoruz. Bugün Rayyan Baniya’nin Semih’e yaptigi hareket aklimiza takildi. Her takimin hakli oldugunu düsündügü pozisyonlar var. Biz adaleti herkes için istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA