Daniel Amartey Açiklamasi 'Elimizden Geleni Yapmaya Çalisiyoruz'

Besiktas’in Ganali stoperi Daniel Amartey, Gana’nin Afrika Uluslar Kupasi’ndan elenmesiyle birlikte tüm odaginin siyah-beyazli takim oldugunu dile getirerek, "Yasadigimiz süreç kolay degil. Taraftar bizden her zaman galibiyet bekliyor. Biz de her zaman elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasinda sahasinda Trabzonspor ile karsilasan Besiktas, sahadan 2-0’lik galibiyet ile ayrildi. Siyah-beyazlilarda Ganali savunmaci Daniel Amartey, maçin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Her pozisyonda oynayabilecegini belirten Daniel Amartey, “Benim için fark etmez. Her pozisyonda oynayabilirim. Önemli olan hocamin benden istediklerini dogru yapabilmek” diye konustu.



“Zor bir sezon geçiriyoruz”

Yasadiklari sürecin kolay olmadigini söyleyen Amartey, “Futbol böyledir. Bazen kayiplar oluyor, bazen kazaniyorsunuz. Futbolun içinde olan seyler bunlar. Zor bir sezon geçiriyoruz. Ben elimizden geleni yaptigimizi düsünüyorum. Çalisiyoruz, birbirimize yardim ediyoruz, iyi idmanlar yapiyoruz. Tabii ki düzelecek. Yasadigimiz süreç kolay degil. Taraftar bizden her zaman galibiyet bekliyor. Biz de her zaman elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz” seklinde konustu.



“Tüm odagim artik burasi”

Besiktas’a odaklandigini ve her maça hazir olmaya çalistigini dile getiren Daniel Amartey, “Ben iyiyim, her maça hazir olmaya çalisiyorum. Afrika Uluslar Kupasi’na gittim ama maalesef elendik. Buraya döndüm ve odagim artik burasi. Besiktas’a odaklaniyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Bu noktada saglik ekibimiz ve fizyoterapistlerimiz de bana çok yardimci oluyorlar. Her maça mümkün oldugunca hazir olmaya çalisiyorum” dedi.

Daniel Amartey, Besiktas’in transfer görüsmeleri için Istanbul’a getirdigi Joe Worrall’in maçi izlemesi ve transfer döneminde 6 numara takviyesinin de olacagi sorulmasi üzerine, “Kendisiyle konusmadik ama mutlaka çok iyi bir oyuncudur o da. Ben bireysel olarak takim için elimden gelenin en iyisini yapiyorum. Fayda göstermeye çalisiyorum, iyi antrenmanlar yapiyorum, disiplinimi korumaya çalisiyorum ve hocamizi dinlemeye çalisiyorum. Hocamiz da bana firsat verdiginde elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA