Sarigöl Belediyespor 16'Da 16 Yaparak Sampiyon Oldu

Manisa 1. Amatör Lig Salihli Gurubunda mücadele eden Sarigöl Belediyespor ligin 16’nci ve son maçinda da sahadan galip ayrilarak namaglup sampiyon oldu.

Son maçinda kendi evinde Sarigöl 4 Eylül Stadyumu’nda Salihli Kemerdamlari Spor ile karsilasan Sarigöl Belediyespor karsilasmanin 24. dakikasinda 5-0 galip durumdayken rakibinin sahadan çekilmesi üzerine karsilasmayi da 5-0 önde tamamladi. 16’nci maçini da galibiyetle tamamlayarak namaglup olarak sampiyon olan Sarigöl Belediyespor sampiyonlugunu stadyuma gelen taraftarlari ile birlikte kutladi. Her maçta takimlarini yalniz birakmayan Dallas Tayfa taraftar grubunun üyeleri oyunculari omuzlarina alarak stadyumda tur atti.

Maç sonunda Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk da takim oyuncularini ve teknik ekibi kutladi. Sarigöl Belediyespor Kulüp Baskani Mehmet Akkoyun, "Mutlu sona ulastik artik hedefimiz Manisa Süper Amatör Lig’de yeni basarilara imza atmaktir. Teknik ekibimizi ve oyuncularimizi kutlarim." dedi.

Sarigöl Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Akdeniz ise 16 maçta takimlarinin yenilmedigini hatirlatarak, "Mutlu sonu birlikte gögüsledik. Sampiyonluk Sarigöl’e hayirli olsun." diye konustu.

Kaynak: İHA