Mustafa Gürsel Açiklamasi 'Ikinci Yarida Lig Zorlasiyor'

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, maglup olduklari Bodrum FK maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Bu takimi ayaga kaldirdik ancak lig uzun. Çok emek harcadik. Oyuncu kaybettikçe enerjimiz de düstü. Ikinci yarida lig zorlasiyor" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasinda Ümraniyespor, sahasinda karsilastigi Bodrum FK’ya 2-1 maglup oldu. Müsabaka sonrasi basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, "Sahamizda kaybettigimiz için üzgünüz. Ümraniyespor’un 2 puani varken buraya gelmistik. Bugün 17. maç oldu. Sikintili bir dönemde göreve baslamistik. 22 puan koymusuz. Devamli oyuncu kaybediyoruz. Gidenlerin yerine oyuncu katamadik. Oturup bir degerlendirme yapmamiz lazim. Takimin eksilmesi gücümüzü de azaltiyor" diye konustu.



"Ikinci yarida lig zorlasiyor"

Takimin son durumuyla alakali ve transfer hamlesi olup olmayacagiyla ilgili de konusan Gürsel, "Bundan sonraki sürecin nasil ilerleyecegini konusmamiz gerekiyor. Bu takimi ayaga kaldirdik ancak lig uzun. Çok emek harcadik. Oyuncu kaybettikçe enerjimiz de düstü. Ikinci yarida lig zorlasiyor. Berabere kalacak oyunu belki oynadik. Belli mevkilerde topu kaleye atmak için içimizde çözümler üretmeye çalisiyoruz. Tekrar bu takimi nasil ayaga kaldiririz ve takviye anlaminda neler olur diye tekrar oturup konusmamiz lazim. Bunu iyi degerlendirmemiz lazim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA