Muglaspor Dayanisma Gecesi Düzenlendi

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Muglaspor tarafindan dayanisma gecesi düzenlenirken, dayanisma gecesine Petek Dinçöz damga vurdu.

Mentese Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, ünlü manken Petek Dinçöz’ün sahne performansi geceye damga vurdu. Muglaspor camiasinin bir araya geldigi bu özel gecede, Petek Dinçöz’ün seslendirdigi sarkilar izleyenleri costurdu. Dinçöz, özel tasarlanmis yesil elbisesiyle geceye renk katti.

Gecede konusma yapan Muglaspor Kulüp Baskani Menaf Kiyanç, "Spor ve özellikle futbol; mücadeledir, dayanismadir, emektir, birbirinizin yerine fedakarlik yapmaktir, alin teridir, ortakliktir, ayni hedef için yürümektir. Ayni zamanda kaynasmaktir, dostluktur, arkadasliktir, birlestirici bir güçtür, baristir, kardesliktir. Takiminizin gol sevinci esnasinda saginiz ve solunuzdakilerin kim olduguna bakmaksizin onlar ile sevincinizi paylastiginiz, takiminiz gol yediginde de yine saginiz ve solunuzdakilerin kim olduguna bakmaksizin onlar ile üzüntünüzü yasadiginiz. Spor ve özellikle futbol, en büyük sivil toplum örgütü ve dolayisiyla büyük bir sosyal projesidir. Bunun ispati bu salondaki farkli siyasi partileri, farkli ideolojileri, farkli etnik yapilari, farkli cinsiyetleri farkli yas gruplarini bir araya getiren büyük Muglaspor’dur. Kisacasi spor çok ama çok seydir. Beraber basarmaktir. Bu sehrin esnafi, pazarcisi, sanayicisi, mühendisi, mimari, müteahhidi, mermercisi, emekçileri, bürokratlari, siyasileri özellikle taraftarlari, basini kisacasi bütün sehir takimina sahip çikti. Bu salondaki siz harika Mugla halki ve Muglaspor sevdalilari ile gurur duyuyoruz. Daha önce basarildiysa bu birlik ve baraberlik ruhu ile daha fazlasini basaracagiz. diyor ve Hepinize yönetim kurulum adina çok tesekkür ederim. sevgi ve saygilarimi sunuyorum. Beraber basaracagiz" dedi.

Kaynak: İHA