Mezitli'ye Bir Sampiyonluk Daha

Antalya’da düzenlenen ’2024 Türkiye Küçükler ve Yildizlar Satranç Sampiyonasi’nda Mezitli Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Ege Öz, 11 Yas Genel Kategorisinde birinci oldu.

Sampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nden toplamda 2 bin 500 sporcu, sampiyonluk için stratejik hamleler yapmak üzere yaristi. Sampiyon olan Ege Öz, büyük bir basari elde ederek birincilik kupasini kazandi. Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, genç satranç sampiyonunu basarilarindan dolayi tebrik etmek üzere misafir etti. Ziyaret sirasinda Ege Öz, kazandigi kupayi Baskan Tarhan’a takdim etti. Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, genç satranç sampiyonu Ege Öz’ü tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

Sanata ve spora yönelik çalismalara her zaman destek olduklarini dile getiren Tarhan, “Mezitli Belediyesi olarak sporcularimizin ulusal ve uluslararasi yarismalarda bulunmalari adina gereken destegi veriyoruz. Sporda, sanatta basari kazanan tüm sporcularimizin önünü açmak, bizim için en öncelikli konulardan birisidir. Elbette ki sporcularimiz, kazandiklari her basarida kentimiz ve belediyemizin adini ulusal ve uluslararasi arenalarda gururla duyuruyor. Onlar basardikça bizler gelecege daha umutla bakabiliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA