Marius Sumudica Açiklamasi 'Beraberligin Normal Bir Sonuç Oldugunu Düsünüyorum'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Kayserispor maçinin ardindan, "Beraberligin normal bir sonuç oldugunu düsünüyorum" dedi. Kupadaki Fenerbahçe maçi ile ilgili de konusan Rumen teknik adam, kendilerini zor bir maçin bekledigini ifade etti.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasinda sahasinda karsilastigi Kayserispor 1-1 berabere kaldi. Bu sonuçla Gaziantep FK ise puanini 24’e, Kayserispor ise puanini 28’e yükseltti.

Maçin ardindan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, galip gelemedikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Sumudica, "Bugün öncelikle oyuncularimizi mücadelelerinden dolayi tebrik ediyorum ama galibiyet almayi beceremedik. Beraberligin normal bir sonuç oldugunu düsünüyorum. Onlarin da pozisyonlari vardi, bizim de vardi ama degerlendiremedik. Ligde kalmak istiyorsak önümüzdeki hafta Istanbul maçini kazanmamiz gerekiyor. Kolay olmayacak ama gidip mücadele edecegiz. Her puan önemli ama 3 puan almamiz lazim. Sonrasinda da içeride Samsunspor maçimiz var. Yukariyla aramizda 2-3 puan fark var, çok olumsuz bir durum yok" ifadelerini kullandi.

"Ceza almamak için ne yapmam gerektigini bilmiyorum"

Karsilasmanin hakemine de tepki gösteren Sumudica, "Bugün hakemleri de elestirmek istiyorum. Ben en hafif hareketimde bana hemen kart gösteriyorlar. Ceza almamak için ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Maxim’in pozisyonunun penalti oldugunu düsünüyorum ama hakem bugün VAR’a gitmedi. VAR’da Halil Umut Meler vardi, neden çagirmadi bilmiyorum. Bugün takimda Papy, Ogün, Gradel ve Jevtovic gibi eksiklerimiz vardi. Bu aralar sanki her sey bize karsi gibi. Avrupa’da hakemler saha kenarina kadar gelip teknik adamlari uyariyor ama ben sadece zamani gösterdigim için sari kart görüyorum" dedi.



"Fenerbahçe maçi çok zor bir maç"

Kupadaki Fenerbahçe maçi ile ilgili de konusan Rumen teknik adam, "Fenerbahçe maçi çok zor bir maç. Takimimizda çok eksiklerimiz var. Bazen ne yapacagimi, nasil yapacagimi bilmiyorum. Elimizde çok kisitli bir kadro var. Fenerbahçe maçinda da bazi degisikler yapabiliriz. Fenerbahçe ligde farkli kupada farkli kadrolarla oynayabiliyor. O nedenle bizim için zor bir maç olacaktir" diye konustu.

Kaynak: İHA