Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Bizim Için Süper Lig Bir Hayal, Bunun Pesinden Gidiyoruz'

Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, Ümraniyespor galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Sampiyonlugu herkes ister, ben de çok isterim. Ancak çok zor. Diger takimlarla aramizdaki makasi mücadelemizle ve oyunumuzla daraltmaya çalisiyoruz. Bizim için Süper Lig bir hayal. Bunun pesinden gidiyoruz. Insallah basarabiliriz" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 23. haftasinda Bodrum FK, deplasmanda karsilastigi Ümraniyespor’u 2-1 maglup ederek puanini 38’e yükseltti. Maç sonu basin toplantisinda konusan Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, daha önce hem futbol oynadigi hem de teknik direktörlük yaptigi Ümraniyespor ile karsilasmaktan dolayi duygusal anlar yasadigini belirtti.

Ardindan maçla ilgili degerlendirmelerde bulunan Tasdemir, "Ümraniyespor, oynadigi futbolun karsiligini alamayan iyi bir takim. Bu rakibe karsi geçis oyunlarini dogru yapmamiz gerekiyordu. Son 5 dakikaya kadar özverili bir sekilde bunu yaptik. Kurguladigimiz oyunun yüzde 70’i kadarini sahaya sürebildik. Bunda da basarili olduk. Maçi kazanmasini bildik. Son 5 dakikadaki oyunu begenmedim. Bu maçtan galip gelmek çok önemliydi. Üç puan alip yolumuza devam ettigimiz için mutluyum" ifadelerini kullandi.

"Bizim için Süper Lig bir hayal, bunun pesinden gidiyoruz"

Bodrum FK’nin son 5 maçindaki 4. galibiyetini almasi ve play-off’ta olmasina dair de görüslerini aktaran Tasdemir, "Diger takimlar gibi ille de sampiyon olacagiz diye yola çikmadik. Iki seneden beri güzel bir savas veriyoruz. Devre arasinda 6-7 genç oyuncuyu aramiza katarak bu çatiyi daha güzel bir sekilde ileriye tasimak için elimizden geleni yapiyoruz. Sampiyonlugu herkes ister, ben de çok isterim. Ancak çok zor. Diger takimlarla aramizdaki makasi mücadelemizle ve oyunumuzla daraltmaya çalisiyoruz. Bizim için Süper Lig bir hayal. Bunun pesinden gidiyoruz. Insallah basarabiliriz" diye konustu.

Kaynak: İHA