Ismail Kartal Açiklamasi 'Az Hata Yapan Mutlu Sona Ulasacak'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, Antalyaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada sampiyonluga vurgu yaparak, "Az hata yapan mutlu sona ulasacak" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasinda Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, “Antalyaspor maçina hafta basindan beri iyi hazirlandik. Ilk yari oyuna iyi basladik. Golün haricinde 2-3 net pozisyonumuz vardi, degerlendiremedik. Ikinci yariya da önde baslamanin avantajiyla 2-3 gol atmak için plan yapmistik. Sergen Hoca da hamleler yapti. Çift santrfora döndü. O hamlemelere karsi biz de 3 stopere döndük. Faulden elde ettigimiz topu uzun pasla golle bitirdik. Bugünkü maçta 3 puan aldigimiz için oyunculari tebrik ediyorum. Oyuncularla konustum sahadaki zeminden serzeniste bulundular. Yagmurdan sonra zeminin daha iyi oldugunu söylediler. Zorlu bir deplasmanda Antalyaspor gibi bir takimdan 3 puan aldigimiz için mutluyum” diye konustu.



"Az hata yapan mutlu sona ulasacaktir"

Kartal, bir muhabirin Galatarasay ile bir gün önce veya sonra oynamanin avantaj olusturup olusturmadigi sorusuna ise su cevabi verdi: “Bu tartisilir. Bir gün önce mi oynamak sonra mi oynamak? Simdiden yorum yapmak dogru degil. Avantaji da var dezavantaji da var. Yorum yapmam dogru degil. Genel anlamda degerlendirmek lazim. Psikolojik olarak baktiniz zaman rakip de maçlari kazaniyor biz de kazaniyoruz. Güzel bir yaris içerisindeyiz. Sonuna kadar böyle gidecek. Az hata yapan mutlu sona ulasacaktir.”

Fenerbahçe Baskani Ali Koç’un seçimlerde aday olmayacagina yönelik açiklamalari yönünde gelen soruya ise, “Baskanimizin böyle bir açiklamasi olmus ama sezon sonu ben bazi seylerin tekrar gözden geçirilerek degisebilecegini düsünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Takima yeni katilan defans oyuncusu Çaglar Söyüncü’nun performansi ile ilgisi soruya ise Kartal, “Ilk maçi olmasina ragmen 1 haftadir bizimle beraber. Iyi ve kaliteli oyuncu. Onun kalitesinden beceresinden süphemiz olmadi. Ilk maç olmasina ragmen güzel bir maç çikardi. Son bölümlerde biraz yoruldu. Ilk maçina göre iyi bir oyun çikardi” diye cevapladi.

Kaynak: İHA