Ilhan Palut Açiklamasi 'Aldigimiz 1 Puan Da, Kaybettigimiz 2 Puan Da Çok Önemliydi'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ilhan Palut, oynadiklari Konyaspor maçinin ardindan, "Aldigimiz 1 puan da, kaybettigimiz 2 puan da çok önemliydi" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasinda Çaykur Rizespor, konuk ettigi Konyaspor ile 0-0’lik skorla berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ilhan Palut açiklamalarda bulundu. Palut, "Kazanmamiz gereken bir maçti. Maça baktigimiz zaman berabere kaldik. Maçin içine girdigimiz zaman hem ilk yarida hem de ikinci yarida yeteri kadar hücum girisimimiz vardi. Gol bulabilirdik. Özellikle ilk yari rakibi karsilarken adam paylasmakta açikçasi biz zorlandik. Ilk yari hücum performansimiz varken defansif anlamda iyi degildik. 2. yarinin basi uzunca bir süre oyunu domine ettik. Baski kurduk ama bunu bir sekilde sonuçlandiramadik. Ikinci yarinin sonlarina dogru Konyaspor’da gelmeye basladi.

Pozisyonlarda buldular. Sonuç olarak iki takimda gol atamadi. Maç berabere bitti. Maçta söyle bir hissiyattaydik. Eger biraz daha tempo yapsak bu maçi kazanabiliriz. Bir yandan da savunma yönünden hiçbir sekilde güvende hissetmedik. Konyaspor’da gol atabilir hissiyle maçi takip etti. Maçin özeti bizim için çok net. Fazla firsat fazla geçis sansi tanidik. Iç sahada kazanmak istiyorduk. Tabi ki puan çok önemli. Aldigimiz 1 puan da, kaybettigimiz 2 puan da çok önemliydi. Hizla çalismalarimizi sürdürecegiz. Oyuncularim ellerinden gelen her seyi yaptilar" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA