Cenk Özcan Açiklamasi 'Anlik Yaptigimiz Final Pasi Hatalari Bizi Buraya Getirdi'

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Cenk Özcan, Boluspor müsabakasinin ardindan yaptigi açiklamada, "Anlik yaptigimiz konsantre hatalari, anlik yaptigimiz final pasi hatalari bizi bugün buraya getirdi. Duran toplarda konsantre eksikleri bize buraya getirdi" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasinda Ankara Keçiörengücü, sahasinda karsilastigi Boluspor’a 2-1’lik skorla maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Teknik Sorumlusu Cenk Özcan, "Hocalarimin iyi niyetli olduklarina kesinlikle inaniyorum. Gördüklerini sahanin içinde çaliyorlar. Ama biraz daha dikkatli olmasi gerektigine inaniyorum. Yani o kadar ufak nüanslar var ki. Dirsek yiyoruz sari kart yok. Yani görmeyebilirler buna kalben iniyorum. Temizliklerine, her seyine inaniyorum ama biraz daha dikkat etmeleri lazim. Bizim kimsemiz yok, bizim arkamizda ne belediye var, bizim arkamizda bir tek baskanimiz var. Maddi, manevi onun gücüyle ayakta kalmaya çalisiyoruz. Ilk golden önce ofsayt pozisyonu var. Top rakibin elinden disari çikiyor, korner çaliniyor. Bunlar bizim canimizi çok yakiyor. Yani bütün hafta boyunca emek veriyoruz. Bütün hafta boyunca buradaki herkes çalisiyor. Burasi aslinda inanilmaz bir fabrika. Biz bir sey istemiyoruz. Biz adalet istiyoruz. Lütfen gördügünüzü çalin. Maç nereden nerelere geliyor. Bir yanda tansiyon yükseliyor, anlamiyorum. Akici normal giden bir maç bir anda tansiyonla nerelere geliyor" diye konustu.

Maça iyi basladiklarini, hafta içinde antrenmanlarda çalistiklari duran top organizasyonunun karsilasmada golle sonuçlandigini aktaran Özcan, "Final paslarin yapsaydik, içeri çok daha farkli girecektik. Anlik yaptigimiz konsantre hatalari, anlik yaptigimiz final pasi hatalari bizi bugün buraya getirdi. Maçin basinda yayinci kurulusa da söyledik. Bugün duran toplara dikkat etmemiz gerektigini, duran toplardan konsantre eksikleri bize buraya getirdi. Diger taraftan kendimizi de elestiriyoruz. Sirf orasi bunu yapti, burasi bunu yapti demiyorum. Biz kendimizi de elestiriyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA