Bursaspor Yönetiminde Görev Dagilimi Gerçeklesti

Bursaspor Kulübü’nün yeni yönetimi görev dagilimi gerçeklestirdi. Ünal Yanar, 2. Baskan olurken, Futbol Sube Sorumlulugu görevine ise Ismail Ertekin getirildi.

Bursaspor’da beklenen görev dagilimi gerçeklesti. Yapilan Olaganüstü Kongre sonucu baskan seçilen Sinan Bür’ün ekibinde kimin ne görev yapacagi da belirlendi. 2. Baskan Ünal Yanar olurken, Futbol Sube Sorumlulugu görevi Ismail Ertekin’in verildi.

Bursaspor Kulübü’ndeki görev dagilimi söyle:

"Ünal Yanar (2. Baskan), Sinan Oral (Mali ve Idari Islerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Erkan Öncel (Genel Sekreter), Ismail Ertekin (Futbol Sube Sorumlusu), Erdinç Dogan (Amatör Branslar ve Futbol Okullarindan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Beyhan Çaliskan (Amatör Branslar ve Futbol Okullarindan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Gökhan Güleç (Reklam ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi - Bursastore’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Cemal Vardar (Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Adem Bostan (Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Alper Özyüksel (Yüzüncü Yil Atatürk Stadyumu’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Salih Findikkaya (Vakifköy Orhan Özselek Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Eren Sengüzel (Ulasim ve Koordinasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), M. Orhan Efe (Sosyal Sorumluluklar, Taraftar ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi) ve M. Recai Özdemir (Saglik Islerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi).

Kaynak: İHA