Bursaspor Kulübü, 'Haydi Kadinlar Maça' Projesini Duyurdu

Bursaspor Kulübü, yeni bir projeyi tanitti. Baskan Sinan Bür, ’Haydi Kadinlar Maça’ projesini Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde düzenlen basin toplantisiyla duyurdu. Birçok kadin platformunun ilgi gösterdigi organizasyona futbolcular ve teknik heyet de katilim gösterdi.

Bursaspor’da ’Haydi Kadinlar Maça’ Projesi tanitildi. Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde gerçeklesen tanitima kadin kuruluslari, kadin kooperatifi, hizmet ve fedakarlik dernekleri ile is insanlari derneklerinden birçok isim katildi.

Bursaspor Baskani Sinan Bür yaptigi açiklamada, "Bursa’da bambaska bir hava yasatmak istiyoruz. Kadinlarimizi VIP tribünümüze davet ediyoruz. Onlarla beraber olmak istiyoruz. Çocuklar da onlardan aldigi destekle daha basarili olacaklardir"dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Sengül ise, "Genç kardeslerimizle ligin son maçina kadar elimizden geleni yapacagiz. Desteginiz bizim için önemli. Tribünlerimizde sizi görmek ayri bir keyif olacak. Küfür önleme anlaminda da önemli bir adim olacak. Insallah maçlarda da sizleri utandirmayiz” ifadelerini kullandi. Bursaspor kaptani Furkan Emre Ünver de, “Desteginiz bizim için çok degerli. Iyi ki varsiniz. Iyi ki geldiniz. Hep birlikte güzel günlerimiz olur. Çok tesekkür ederim” seklinde konustu.



Baskan Sinan Bür tesekkür etti

Tekrar söz alan Baskan Sinan Bür, "Öncelikle fikir önderi Ayla Efeile koordinasyon konusunda kolaylastirici olan ’Mayis 16 Bursaspor Fikir platformu’ olmak üzere katki koyan sizler, Bursa Mühendis Kadinlari Dernegi, Bursa Nilüfer Kadin Karosu, Bursa Soroptimis Kulübü, Dünya Kadinlar Birligi, Türk Üniversiteli Kadinlar Dernegi, Saitabat Köyü Kadinlari Dayanisma Dernegi, Uludag Soroptimist Kulübü, Winner Wheel Bursa Kulübü, Kadin Girisimciler Üretim ve Isletme Kooperatifi, Lotus Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi, Bursa Unesco Dernegi, Busader Federasyonu, Lions 118-K Federasyonu, Rotary 2440. Bölge, BALKANTÜRKSIAD, BUMIAD, BUSIAD, GESIAD, RUMELISIAD ve bize her alanda destek vermeye çalisan bütün kuruluslarimiza ayri ayri tesekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.



100 TL’den satisa sunuldu

Bür, amaçlarinin spora nezaketin gelmesi ve kadin elinin degmesi oldugunu belirterek sözlerini söyle tammaladi:

"Bu nedenle her türlü siddete ve kötü tezahürata karsiyiz diyoruz. Kadinlarimizin da gönül rahatligi ile gelebilmeleri için imkanlarimizi seferber yaptik. Kendilerine 203 blok numarali VIP tribününü tahsis ettik ve yüzde 50 indirim uygulayarak 100 TL’den satisa sunduk. Bir ileriki asamada Bursaspor Kadin Platformu’nu olusturmayi hedefliyoruz. Bu kampanyamiz sonraki maçlarda da sezon sonuna kadar sürdürecegiz. Kadinlarimiz ile her sey çok çok daha güzel olacak. Katildiginiz için tekrar ayri ayri tesekkür ediyor, sampiyonluga gidecek yolumuzda hep birlikte olacagimiz inanci ile keyifli ve puanlar dolu bir hafta diliyorum."

Kaynak: İHA