BAL'da Ikinci Yari Start Aliyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ligin ikinci yarisi start aliyor. Kayseri ekiplerinden Hacilar Erciyesspor sahasinda, Develigücü ise deplasmanda ikinci yarinin ilk maçina çikacak.

Bölgesel Amatör Lig 2023-2024 sezonunun ikinci yarisi start aliyor. BAL 11. Grup’ta mücadele veren Hacilar Erciyesspor ile Develigücü, ikinci yarinin ilk maçina 4 Subat Pazar günü çikacak. Ligin ilk yarisini 24 puanla 4. sirada noktalayan Hacilar Erciyesspor, ikinci yarinin ilk maçinda sahasinda Kangal Termikspor ile karsilasacak. 4 Subat Pazar günü Hacilar Fevzi Mercan Stadi’nda oynanacak müsabaka, saat 13:00’te baslayacak. Bu müsabakada Aksaray bölgesi hakemlerinden Emre Nagaç düdük çalacak.

Ligin ilk yarisini 19 puanla 5. sirada tamamlayan Develigücü ise Erzincan deplasmaninda Ulalarspor’un konugu olacak. Hakem Ömer Baytar’in düdük çalacagi bu müsabaka da saat 13:00’te start alacak. Öte yandan grup lideri Yozgat Bozokspor, sahasinda Dersimspor maçi ile ikinci yariya baslayacakken ikinci sirada bulunan 12 Bingölspor ise sahasinda Rüstempasaspor ile karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA