TFF, Süper Lig Ve 1. Lig Yayin Ihalesinin Iptal Edildigini Açikladi

Türkiye Futbol Federasyonu, verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunmasi dolayisiyla Süper Lig ve 1. Lig yayin haklari ihalesinin iptal edildigini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden konuya iliskin yapilan açiklamada, "Ihale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunmasi dolayisiyla Yayin Ihale Komisyonu’nca ihalenin iptali yönünde tavsiye karari alinmistir.

Yayin Ihale Komisyonu’nun gelen teklifleri yetersiz buldugu gerekçesiyle aldigi ihalenin iptaline yönelik tavsiye karari, TFF Yönetim Kurulu tarafindan degerlendirilmis ve bu dogrultuda Yayin Ihalesi iptal edilmistir.

TFF Yönetim Kurulu tarafindan alinan karar geregi Yayin Ihale Komisyonu’nun önerileri dogrultusunda belirlenen yayin ihalesi muhammen bedeli ve diger kriterlerin saglanmasi sartiyla, Süper Lig ve 1. Lig yayin haklarinin devrine iliskin olarak tüm ilgililere 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.00’e kadar tekliflerini iletmeleri için süre verilmistir.

Süper Lig ve 1. Lig yayin haklarinin kapsami ve saglanmasi gereken asgari sartlar hakkinda bilgi almak isteyenlerin en geç 01.03.2024 saat 17.00’ye kadar Türkiye Futbol Federasyonu ile iletisime geçmeleri kamuoyunun bilgilerine duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA