Saldiriya Ugrayan Hakem Batuhan Bolat'tan Açiklama

Süper Amatör Lig 1. Küme play-off mücadelesinde Imranlispor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasinda oynanan maçta yumruklu saldiriya ugrayan hakem Batuhan Bolat, “Olmamasini istedigimiz bir olay maalesef yasandi. Umarim son olur” dedi.

Sivas’ta geçtigimiz hafta sonu oynanan Süper Amatör Lig 1. Küme play-off mücadelesinde Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor ile Imranlispor takimlari karsi karsiya geldi. Mücadelenin hakemi Batuhan Bolat, Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor’un futbolcusu Emre Uyanik’a itiraz sonrasi kirmizi kart gösterdi. Uyanik, kirmizi kart görmesinin ardindan sinirlenerek hakeme yumruklu saldirida bulundu. Karsilasmanin yardimci hakemi de araya girerek, saldiriyi gerçeklestiren futbolculara tepki gösterdi. Bu olaylarin üzerine maç tatil edilirken, yumruk atan futbolcu ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Umarim son olur”

Saldiriya ugrayan maçin hakemi Batuhan Bolat ise açiklama yapti. Sosyal medya üzerinden bir paylasimda bulunan Bolat, “Benim ve ekibimin basina gelen olaydan sonra 1 dakika bile bizi birakmayip her zaman yanimizda olan herkese ve özellikle Mehmet Öcal hocama, Ali Selim Müsteri hocama, ilk andan itibaren her an yanimda oldugunu hissettiren Baris Yüksektepe baskanima, Tolga Dede hocama ve Dogan Özçelik hocama, hastaneye ve karakola gelerek veya telefon ile arayarak yanimizda oldugunu gösteren herkese çok tesekkür ederim. Olmamasini istedigimiz bir olay maalesef yasandi. Umarim son olur. Tekrardan herkese çok tesekkür ederim. Iyi ki varsiniz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA