Gökçe Senocak Açiklamasi 'Gururla Spor Sponsorluklarina Devam Ediyoruz'

Prometeon Türkiye, AFME, Rusya, CIS Bölge CEO’su Gökçe Senocak, pazarlama bütçelerinin yaklasik yüzde 30’unu spor sponsorluklarina harcadiklarini belirterek, gururla spor sponsorluklarina devam ettiklerini söyledi.

Dünyanin endüstriyel ve ticari lastik odakli tek global sirketi Prometeon, Türkiye A Milli Futbol Takimi’nin resmi sponsorlugunu üstlendi. Prometeon Türkiye, AFME, Rusya, CIS Bölge CEO’su Gökçe Senocak, sponsorlukla ilgili açiklamalarda bulundu.

Spor sponsorluklarina çok önem verdiklerini söyleyen Senocak, "Sporun içindeki o degerler bizi çok yansitiyor. O sorumluluk sahibi olma, o basariyi elde etme istegi, takim ruhu ve tutkuyu markamizla bagdastiriyoruz. Kendi ürettigimiz lastiklerin içine de bunu koymaya çalisiyoruz. Global bir sirketiz. Dünyaya yayilan bir sirketiz. Farkli cografyalarda farkli sponsorluklara destek vermeye çalisiyoruz. Bugünün bizim için ayri bir önemi var. Prometeon Türkiye olarak A Milli Futbol Takimi’na sponsor olduk. Bu bizim için çok degerli. A Milli Takimi’nin yeni çikacagi yolculuk var. Önümüzdeki iki tane önemli organizasyon var. Biri Euro 2024, digeri de 2032’deki Italya ile beraber yapacagimiz sampiyona. Bizim sirketimiz Italyan kökenli uluslararasi bir sirket. Bundan ayri bir önemi var. Teknik direktörü Italyan, bu çok degerli. Benim yönetim Italyan. Insallah bu is birliginden, bu yolculuktan hep beraber bizi gururlandiran bir tabloyu çikartiriz" diye konustu.



"Gururla spor sponsorluklarina devam ediyoruz"

Global sponsorluklari oldugunu da hatirlatan Gökçe Senocak, "Biz pazarlama bütçemizin yaklasik yüzde 30’unu spor sponsorluklarina harcamaya çalisiyoruz. Pek çok sponsorlugumuz var. Sponsor oldugumuz Italya’dan Parma, Italya A Milli Takimi ve Misir sampiyonu El Ahly var. Simdi Copa America geliyor. Brezilya’da kamyon yarislarina sponsor oluyoruz. Su anda milli takim açiklandi. Bundan önce de bizi gururlandiran Türk sampiyonumuz var, Toprak Razgatlioglu. Dünya Superbike sampiyonu. Onun da 2022 senesinden beri sponsoruyuz. Gururla spor sponsorluklarina devam ediyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA