Denizli Büyüksehre Milli Gurur

Denizli Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi’ndan 3 sporcu, Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupasi’nda ay yildizli forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.



Denizli Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi sporculari, 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Sampiyonasi’nda aldiklari basarili derecelerle Ümitler Avrupa Judo Kupasi’nda milli takim formasi ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek. Denizli Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi sporculari Aleyna Bayur, Ceylin Bayur ve Nisa Gökçe Yörük ile Denizli Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi antrenörü Gökhan Yörük Ümitler Milli Takim antrenörü olarak 1-3 Mart 2024’te Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupasi’nda ay yildizli forma altinda Denizli ve Türkiye adina mücadele edecek.

Baskan Zolan’dan basari mesaji

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Ümitler Avrupa Judo Kupasinda Denizli ve Türkiye’yi ay yildizli forma ile temsil edecek judo takimina basari dileyerek, Denizli ve Türkiye’yi layikiyla temsil edeceklerine inancinin tam oldugunu söyledi.

Baskan Zolan, “Bizlere milli gururu yasatacak sporcularimiza ve antrenörümüze tesekkür ediyor basarilarinin daim olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA