Denizli Büyüksehirden Futbol Antrenörlerine Malzeme Destegi

Spora yaptigi yatirimlarla örnek olan Denizli Büyüksehir Belediyesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Denizli Subesine kayitli 372 futbol antrenörüne esofman takimi ve tisört destegi verdi.



Denizli Büyüksehir Belediyesi, spora ve sporculara destek vermeye devam ediyor. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Denizli Subesine kayitli 372 futbol antrenörüne esofman takimi ve tisörtten olusan destek yardimini dagitti.

Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklesen programa Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ilman, Denizli ASKF Baskani Feyyaz Cesen, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Denizli Sube Baskani Bülent Fil, futbol antrenörleri ve davetliler katildi.

Baskan Osman Zolan burada yaptigi konusmada, sporun çocuklarin ve gençlerin gelisiminde hayati rol oynadigini belirterek, “Spor demek saglik, disiplin, ekip ruhunun gelismesi, galip gelmek ya da kaybetmeyi sindirebilmek demektir. Spor hayatin ta kendisidir” diye konustu.



“Gençlik bizim için çok kiymetli”

Amatör ruhla yapilan sporun büyük fedakârliklar gerektigi bilincinde olduklarini kaydeden Baskan Zolan, “Gençlerimize, sporumuza sahip çiktiginiz için her birinize ayri ayri tesekkür ederim. Amatör kulüplerimiz basta olmak üzere 11 yildir spora ve sporculara destek olmaya çalisiyoruz. Gençlik bizim için çok kiymetli hazine demek, yeni fikirler ve heyecan demektir. Bize düsen gençlerimizin hayallerini gerçeklestirmek için imkanlar saglamaktir. Çocuklarimiza hep beraber sahip çikacagiz” dedi.

Sporun gelismesi adina tesislesmenin çok önemli oldugunu da hatirlatan Baskan Zolan, Büyüksehir Belediyesi olarak bu konuda gayretlerine araliksiz devam ettiklerini anlatti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Denizli Sube Baskani Bülent Fil, Denizli Büyüksehir Belediyesi ile birçok basarili çalismaya imza attiklarini ifade ederek, son olarak Subat ayinda amatör sporlara yaptiklari 7 milyon 200 bin liralik desteklerinden dolayi Baskan Osman Zolan’a tesekkür etti. Denizli ASKF Baskani Feyyaz Cesen ise, Türkiye’ye örnek amatör sporlara destek çalismalari nedeniyle Baskan Osman Zolan’a tesekkür etti. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ilman da, her konuda Büyüksehir Belediyesinin kendilerine destek oldugunu ulusal ve uluslararasi organizasyonlarda her zaman yanlarinda oldugunu belirterek sükranlara sundu.

Konusmalarin ardindan Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Denizli Sube Baskani Bülent Fil, Baskan Zolan’a üzerinde Sporun ve Sporcunun Dostu’ yazili plaket ve forma hediye etti. Baskan Zolan daha sonra 2022-2023 Futbol Sezonunda sampiyon olan takimlarin antrenörlerine plaket verdi. Ayrica 372 futbol antrenörüne esofman ve tisörtleri verildi.

Kaynak: İHA