Bülent Uygun Açiklamasi '3 Maç Nereye Gidecegimizi Gösterecek'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig’de oynayacaklari 3 karsilasmanin kendileri için önemli oldugunu ve alacaklari sonuçlara göre planlama yapacaklarini söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Merder Dernegi tarafindan organize edilen programa katildi.

Etkinlikte sazli sözlü karsilanan Uygun, Sivas’in taninmis ozanlarindan Ozan Efsani’nin söyledigi türküye de eslik etti. Dernek Baskani Faruk Poyraz tarafindan Uygun’a dernek hakkinda bilgiler verilirken, teknik direktör Uygun ise Sivasspor ile ilgili açiklamalarda bulundu.

"Sezon sonu takimda 15 oyuncunun sözlesmesi bitiyor"

Zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade eden Bülent Uygun, "Önümüzdeki 3 maç Sivassporumuzun nereye gidecegini gösterecek. Tabii ki zorlu süreçlerden geçtik. Eksiklerimiz vardi. Yasamamamiz gereken sendromlari yasadik. Futbolcularin üzerinde bu baskiyi olusturmak istemiyorum. O baskiyi olusturursak bize karsi büyük sikintilar olusturabiliyor. Bunu kaldirmak da ayri bir seydir. Bu 3 maç bizim nereye yönlenecegimizi gösterecek. Orta siralarda mi kalacagiz, yoksa Avrupa için hedef mi belirleyecegiz, yoksa yeni sezonun planlamasini mi yapacagiz? Biz yeni sezonun planlamasini zaten yapiyoruz. Sezon sonu takimda 15 kisinin sözlesmesi bitiyor. Kalacak gidecekleri belirleyecegiz" dedi.



Takimi sampiyon yaparsa o camide sükür namazi kilacak

Bülent Uygun, Sivasspor’u sampiyon yapmasi halinde Sivas kent merkezine insa edilen camide sükür namazi kilacagini söyleyerek, "Eger galibiyetlerle dönersek zaten sistem seni oraya dogru yönlendiriyor. Hayal etmek, niyet etmek güzeldir, istemek özeldir. Biz de Allah’in izni ile istiyoruz. Buradaki camimizi insallah güzel sekilde bitirecegiz. Sivasli is adamlarimizin bagislariyla bitirecegiz. Sivasspor’u insallah sampiyon yapariz ve orada da sükür namazi kilmayi Allah bize nasip eder" diye konustu.



Taha Akgül ile telefonda konustu

Öte yandan deneyimli teknik adam, Avrupa Güres Sampiyonasi’nda serbest stil 125 kiloda altin madalyanin sahibi olan ve 11. Avrupa sampiyonluguna ulasan milli güresçi Taha Akgül ile telefonda konusarak basarilar diledi.

Kaynak: İHA