BEÜ'lü Korkmaz, Katar'daki Dünya Sampiyonasina Katilacak

Bitlis Eren Üniversitesinin (BEÜ) basarili ögrencisi Gamze Korkmaz, UNILIG Muaythai Türkiye Sampiyonasi’nda gösterdigi üstün performansiyla dünya sampiyonasinda Türkiye’yi temsil etme hakki kazandi.

Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde egitimine devam eden Korkmaz, 45 kilo kategorisinde elde ettigi sampiyonlukla göz doldurdu. Katar’da düzenlenecek olan Muaythai Üniversiteler Arasi Dünya Sampiyonasi’na katilacak sporcular arasina giren Korkmaz’a BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas tarafindan tesekkür belgesi takdim edildi.

Elmastas, Korkmaz’in bu basarisinin tüm üniversite camiasini gururlandirdigini ve uluslararasi arenada üniversiteyi en iyi sekilde temsil edecegine inandigini dile getirdi.

Ziyarette Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Hazar, Muay Thai Milli Takim Koordinatörü Ömer Ugur, Il Temsilcisi Halis Ölgen, Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskani Güven Orak ve üniversitenin spor uzmani Muhammed Can Kurtkan da hazir bulundu. Heyet, Gamze Korkmaz’a desteklerini sunarak sampiyonada basarilar diledi.

Kaynak: İHA