Agri'da Kiz Futbol Takimina Destek

Egitim Hak Sen Agri Sube Baskani Ertugrul Alp, Türkiye Futbol Federasyonu Kadinlar 3. Ligi’nde mücadele eden Agri Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadin Futbol Takimi’na destek verdi.

Egitim Hak Sen Agri Sube Baskani Ertugrul Alp, takim oyunculari ile özel bir restoranda düzenlenen kahvaltida bir araya geldi. Oyuncularla sohbet eden Alp, takimin basarilarindan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Kahvaltinin ardindan gazetecilere açiklamada bulunan Alp, kiz futbol takiminin Agri’nin gururu oldugunu söyledi.

Takimin yesil sahalarda gösterdigi performansin, kadinlarin her alanda basarili olabilecegini gösterdigini belirten Alp, "Yesil sahalarin melekleri, futbol ile yesil sahalarin tozunu attiriyor. Biz de Egitim Hak Sen olarak bu basarili takima maddi ve manevi her türlü destegi vermeye haziriz. Agri’nin kiz takimina destek ve katki verecegiz." dedi.

Takim kaptani Kader Simsek ise, "Takim oyunculari ile bir araya gelerek düzenlediginiz kahvalti programi, bizlere moral ve motivasyon kaynagi olmustur. Ilginiz ve alakaniz, her zaman yanimizda oldugunuzu ve bize inandiginizi göstermistir. Bu zorlu lig mücadelesinde bizlere maddi ve manevi olarak destek olmaniz, basarimiza katki saglayacaktir. Desteginiz için tesekkür ederim." ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA