Yalçin Kosukavak Açiklamasi 'Play-Off'a Kalmak Için Mücadele Ediyoruz'

Boluspor Teknik Direktörü Yalçin Kosukavak, Göztepe deplasmaninda zor bir maç oynayacaklarini belirterek, "Play-off’a kalmak için mücadele ediyoruz" dedi.

Trendyol 1. Lig’de 39 puanla 7. sirada bulunan Boluspor, 7 maçlik yenilmezlik serisini sürdürme pesinde. Ligin 25. haftasinda Boluspor, deplasmanda oynayacagi Göztepe mücadelesinin hazirliklarina tesislerinde yaptigi antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Yalçin Kosukavak yönetimindeki idman, isinma hareketleriyle basladi.

Güç ve kondisyon çalismalarinin ardindan teknik-taktik çalismalar da yapan Bolu ekibi, çift kale maçla antrenmani tamamladi.

Kosukavak: "Insallah istedigimiz puani alir geliriz"

Göztepe deplasmaninin zor bir deplasman oldugunu ifade eden Yalçin Kosukavak, "Ikinci yari itibariyla iyi gidiyoruz. Göztepe zor bir deplasman. Kulübün Türkiye’de örnek olacak sekilde bir organizasyonu var. Yurt disindaki ortaklikla beraber çok planli yapilanan, hem kulüp içi hem saha içi organizasyon güçlü, kadro kalitesi çok yüksek. Bir de ambiyans açisindan belki de ligin en zor deplasmanlarindan bir tanesi. Pazar günü saat 16.00’da iki taraf açisindan çok önemli bir maç. Ambiyansi çok yüksek bir maç olacak. Hazirliklarimiza devam ediyoruz. Insallah, istedigimiz puani alir geliriz" dedi.



"Play-off’a kalmak için mücadele ediyoruz"

Play-off mücadelesini sürdürmek için sahaya çikacaklarini dile getiren Kosukavak, "Her geçen gün ligin zorluk derecesi artiyor. Maç sayisi azaldikça hedefler belirginlesiyor. Biz o dogrultuda play-off’a kalmak için mücadele ediyoruz. Onun için oynayacagiz ama zor. Oradan asagida da 3 tane takim var. Gençlerbirligi de orayi zorluyor. 4-5 takimin böyle kiyasiya mücadelesi var. Kadro kaliteleri de iyi. Zor bir lig oynuyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA