Fernando Santos Açiklamasi 'Kupayi Almak Istiyoruz'

Besiktas Teknik Direktörü Fernando Santos, Ziraat Türkiye Kupasi’nda yari finale kaldiklari için mutlu oldugunu söyleyerek, “Kupa bu sene büyük bir hedefimiz. Bu hedef dahilinde finale çikip kupayi almak istiyoruz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Finali’nde Besiktas, sahasinda Konyaspor’u 2-0 maglup ederek yari finalde MKE Ankaragücü’nün rakibi oldu. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Besiktas Teknik Direktörü Fernando Santos, “Önemli bir mücadeleydi herkes için. Kupa bu sene büyük bir hedefimiz ve yari finale kaldigimiz için mutluyuz. Bu hedef dahilinde finale çikip kupayi almak istiyoruz. Maçin belli bölümlerinde iyiydik. Adil, hak ettigimiz bir galibiyet oldu. Maçin son anlarinda rakibe firsat vermemiz kötü oldu. Bunu yapmamaliyiz, gol atabilirdi rakip. Onun disinda her sey iyiydi” ifadelerini kullandi.

“Gol yememek çok önemli”

Besiktas’in savunma performansina da deginen Santos, “Gol yememek çok önemli. Büyük takimlar çok az gol yiyip, çok gol atar. Takimin defansif anlamda istediklerimizi yerine getiriyor olmasi önemli. Ofansif anlamda sürekli çalisiyoruz. Yavas yavas asama kaydediyoruz bunda da. Besiktas gibi büyük bir takim az gol yiyip, çok gol atmali” seklinde konustu.



“Galatasaray maçinda kazanan takimin biz olacagini umuyorum”

Portekizli çalistirici, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasinda 3 Mart Pazar günü Tüpras Stadyumu’nda oynayacaklari Galatasaray maçi hakkinda gelen biri soruyu, “Yarin uyandigimiz zaman yüzde yüz Galatasaray maçini düsünmeye baslayacagiz. O maça da her maç gibi hazirlanacagiz. Her maç 3 puan. 3 maç için sahaya çikacagiz. Derbi herkes için önemli, taraftar için de önemli. Kazanan takimin biz olacagini umuyorum” diye cevaplandirdi.

Kaynak: İHA