Edin Visca Açiklamasi 'Her Hafta Iyiye Ve Ileriye Gidiyoruz'

Trabzonsporlu futbolcu Edin Visca, Basaksehir maçinin ardindan, “Sabirli ve planli oynuyoruz. Her hafta iyiye ve ileriye gidiyoruz. Çok fazla maç bizi bekliyor.” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Final müsabakasinda Trabzonspor, sahasinda RAMS Basaksehir’i 1-0 maglup ederek yari finale yükseldi. Maçin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan bordo-mavili takimin Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Edin Visca, “Öncelikle takim arkadaslarimiz tebrik ediyorum. 90 dakika oyunu biz kontrol ettik. Fazla pozisyona girdik, rakip takima fazla pozisyon vermedik. Son haftalarda yeni takim ruhu kurmaya basladik. Benim için en önemlisi o. Turu geçtik. Ama yari finalde 2 maç var. Bizim hedefimiz kupa. Ligde üçüncü olmak. Dogru yoldayiz. Insallah devam edecegiz. Takim olmak önemli. Gol atmak, asist vermek tabii ki herkesi mutlu ediyor. Ama ben öncelikle takim için oynuyorum. Gol attim turu geçtik. Futbolda geçmis yok. Maç bitti, yeni maç pazartesi. Onun için hazirlaniyoruz. Ben maçlara öyle bakiyorum” açiklamasinda bulundu.

“Çok iyi gidiyoruz”

Bakasetas ve Abdulkadir Ömür’ün takimdan ayrilisi ile ilgili soruya Visca, “Çok önemli 2 insan vardi. Kaybettik. Futbolda bunlar oluyor. Normal seyler. Trabzonspor’un camiasinin degerini biliyorum. Burada oynamak gurur veriyor. Yeni gelen takim arkadaslarima Ugurcan, Denswil ve Enis ile beraber Trabzonspor’u degerini her gün anlatiyoruz. Burada önemli olan kendini vermek. Takim olarak güçlü olmak, birbirini destek vermek. Takim olarak bunu son haftalarda vermeye basladik. Çok iyi gidiyoruz. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor” diye konustu.



“Futbol her zaman karsiligini veriyor”

Futbola 16 yasinda basladigini kaydeden Visca, “Geç basladik. Su ana kadar her gün 24 saat futbolu yasiyorum. Futbolun degerini çok iyi biliyorum. Futbolda geçmis yok. Bugün gol atiyorsun, asist veriyorsun ama yarin yeni bir maça çikiyorsun. Her gün dogru yasamak ve çalismak. Futbol her zaman karsiligini veriyor. Kendimi iyi hissediyorum. Kendime iyi bakiyorum. Burada kupalar kazanmak istiyorum” seklinde konustu.



“Her maçi kazanmak gerekiyor”

Sabirli ve planli oynadiklarini vurgulayan Visca, “Hoca geldikten sonra takima toparlamak için en önemlisi takim olmak, gol yememek. Ondan sonra hücumda çalismaya basladik. Hem Besiktas maçinda çok iyi oynadik. Ondan sonra sonuçlar karsiya dönmeye basladi.

Sabirli ve planli oynuyoruz. Her hafta iyiye ve ileriye gidiyoruz. Çok fazla maç bizi bekliyor. Takimin ruhunu korumak böyle bir basladik. Insallah bunu devam ettirecegiz. Daha bir sey kazanmadik. 10 maç daha var. Kupada yari final var insallah final olacak. Trabzonspor büyük bir camia. Her maçi kazanmak gerekiyor” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA