Hüseyin Aytekin Açiklamasi 'Önümüzdeki Sezon Ankara'nin Avrupa'da Temsil Edilmesini Istiyoruz'

MKE Ankaragücü Basin Sorumlusu Hüseyin Aytekin, “Önümüzdeki sezon bu sehrin Avrupa’da temsil edilmesini istiyoruz. Oyuncularimiz da bunu çok istiyor, yönetimimiz çok istiyor” dedi.

MKE Ankaragücü Basin Sorumlusu Hüseyin Aytekin, MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasinda oynanan Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Final mücadelesinin ardindan basin açiklamasinda bulundu. Sezon basinda Ziraat Türkiye Kupasi’ni hedef olarak belirlediklerini ifade eden Aytekin, “Çok sükür yari finaldeyiz. Yari finale Fenerbahçe gibi ligin iddiali, önemli ekiplerinden birini yenerek çiktik. Rahat bir oyunla ve net bir skorla turu geçtik. Çok mutluyuz. Simdi önümüzde bir Istanbulspor maçi var. Lig de bizim için çok önemli. Son haftalarda kaybettigimiz puanlar oldu, kazanmamiz gerekiyor. Ligde de bir an önce kendimizi üst siralara atmak istiyoruz” diye konustu.



“Önümüzdeki sezon bu sehrin Avrupa’da temsil edilmesini istiyoruz”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoglu’nun da Ziraat Türkiye Kupasi’ni kazanmayi çok istedigini dile getiren Aytekin, “Hoca göreve geldigi günden itibaren kupa hedefini çok net koymustu, çok istiyoruz. Önümüzdeki sezon bu sehrin Avrupa’da temsil edilmesini istiyoruz. Oyuncularimiz da bunu çok istiyor, yönetimimiz çok istiyor. Gerçekten yönetim kurulumuza, baskanimiza da ayrica tesekkür etmek istiyorum. Çok ciddi fedakarliklarla takimimiza takviyeler yaptilar. Daha uzun bir maraton. Çok daha yararlanacagimiz oyuncular var. Hem kupanin ilerleyen serilerinde hem de ligde insallah Ankara gücünü hak ettigi yere getiririz. Taraftarlarimizi mutlu ederiz” degerlendirmesinde bulundu.

“Hoca sorumluluktan kaçmayan biri”

Aytekin, Emre Belözoglu’nun takimin basinda oldugunu ve iyi bir sekilde bu mücadeleye hazirladigini belirterek, sözlerine söyle devam etti:

“Hoca sorumluluktan kaçmayan biri. Türk futbolunun su an yasayan en önemli degerlerinden. Insallah önümüzdeki haftalarda ligde de bu oyunumuzu ortaya koyacagiz. Ankara gücünü hak ettigi yere getirecegiz. Buraya gelen taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Müthis destek verdiler. Insallah bu sehri seneye Avrupa’da temsil ettirecegiz.”

“Hakem hatalari yapildiginda konusmak sorunlarin çözümü olmuyor”

MKE Ankaragücü kulübü tarafindan hakem hatalarina yönelik bugün yapilan açiklamanin hatirlatilmasi üzerine Aytekin, “Hakem hatalari yapildiginda konusmak sorunlarin çözümü olmuyor. Kazandiginizda da yanlislari söylemeniz gerekiyor ki bu hatalar düzeltilsin, hatalardan dönülsün. Türk futbolu sikintili bir dönem yasiyor. Insallah hem Ankaragücü için hem de Türk futbolu için güzel günler yakindir” degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA