Futbol Maçinda Evlilik Teklifi

Boluspor ile Erzurumspor arasinda oynanan maçtan önce kirmizi-beyazli takimin tribününden bir genç, kiz arkadasina evlenme teklif etti. "Evet" yanitini alan genç, "Sude ilk, Boluspor ikinci askim" dedi.

Boluspor ile Erzurumspor arasinda oynanan 24. hafta maçi öncesi Boluspor taraftarlarindan Mustafa Baskal (23), kiz arkadasi Sude Nur Kaya’ya (18) evlenme teklif etti. Baskal, maç öncesi tribünde kiz arkadasinin önünde diz çökerek "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Saskinligini kisa sürede atlatan Kaya, erkek arkadasina "evet" yanitini verdi. Cevabi alan Baskal, Sude Nur’un parmagina yüzügü takti.

3 yildir birlikte olduklarini söyleyen Mustafa Baskal, "Çocuklugumdan beri Boluspor maçlarina gidiyorum. Uzun zaman düsündüm, böyle bir karar aldim. Atmosfer gayet güzeldi. Hiç beklemiyordum böyle bir atmosferi. Taraftar da bayagi kalabalikti. Sude ilk, Boluspor ikinci askim" dedi.

Hayal ettigi gibi bir evlenme teklifi oldugunu söyleyen Sude Nur Kaya ise "Benim hayal ettigim gibi oldu. Bu sekilde istiyordum. Herkes tarafindan ilgiyle karsilandi" diye konustu.

Kaynak: İHA