Çaykur Rizespor, Taraftarla Moral Buldu

Trendyol Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, taraftarlarinin antrenman sonrasinda ziyaretiyle moral topladi.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’de aldigi 10 galibiyet 6 beraberlik ve 11 maglubiyetle topladigi 36 puanla 8’inci sirada yer aliyor. Yesil-mavili ekip son olarak ligin 22. haftasinda Trabzonspor’u yenerek galibiyet yasamisti. Sonrasinda kendi sahasinda ve deplasmanda galibiyet sevinci yasamayan Rizespor, ligin 28. haftasinda sahasinda oynayacagi Kayserispor maçi için hazirlaniyor. Çaykur Rizesporlu taraftarlarda takimina moral vermek için Mehmet Cengiz Tesisleri’ne gitti. Sloganlarla beraber antrenman sonrasinda takimla bir araya geldiler. Taraftarlar teknik direktör Ilhan Palut ile konusarak gelecek sezonda beraber olmak islediklerini ifade ettiler.

Hakan Kaya: “Rizespor’umuza sahip çikalim”

Takima moral vermek için tesislerde toplandiklarini belirten Hakan Kaya, “Buraya gelis amacimiz elimizdeki kadroya, teknik heyete moral vermek. Elimizde olani canlandirmak. Transfer dönemi bitti. Transfer dönemiyle ilgili elestirileri kapatip elimizdekini canlandirmak. Birkaç hafta önce puan alabilseydik 3’üncü olabilecekken talihsizlik yasadik. Bu süreci atlatacagimiza eminim. Bunu hep beraber basaracagiz. Rize’deki herkesi bu takima destek olmaya, köstek olmak yerine destek olmaya davet ediyorum. Biz hep beraber basariyi getirecegiz. Elestiri kolay ama bu takima sahip çikmak daha kolaydir. Rizespor’umuza sahip çikalim. Yeni nesile de Rizespor sevgisini asilayalim. 5-10 sene sonra bu tribünler dolsun” ifadelerini kullandi.

Ishak Uzunsakal: “Biz sonuna kadar hocamiza ve takimimiza güveniyoruz”

Takimin kötü günler geçirebilecegini fakat her zaman birlikte olacaklarini ifade eden Ishak Uzunsakal, “Bugün buraya takimimiza ve hocamiza moral vermek adina geldik. Kötü sonuçlar alinabilir. Biz sonuna kadar hocamiza ve takimimiza güveniyoruz. Allah’in izniyle de kurtaracagiz. Oyuncularimiz, teknik heyetimiz ve yönetimimize inaniyoruz. Ilk yarida basardilar. Böyle kötü sonuçlar almis olabiliriz. Toparlayacagimiza inaniyoruz. Hafta sonu bütün taraftarlari sehrine sahip çikmaya ve kenetlen Rize diyoruz. Komple sehir olarak kenetlenirsek bu isleri asariz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA