Galatasaray'da 4 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Sparta Prag maçinin 11’ine göre Antalyaspor karsisinda 4 degisiklik yapti.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasinda Galatasaray evinde Antalyaspor ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Sparta Prag maçinin 11’ine göre Antalya karsisinda 3 degisiklik yapti. Buruk; Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakci, Berkan Kutlu ve Mauro Icardi’nin yerine Victor Nelsson, Derrick Köhn, Tete ve Carlos Vinicius’e görev verdi.

4 eksik

Galatasaray’da bu mücadelede 4 eksik futbolcusu bulunuyor. Sari-kirmizililarda, Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele ve Serge Aurier sakatligindan dolayi, Mauro Icardi de cezali oldugu için kadroda yer almadi.

Carlos Vinicius ligde ilk kez 11

Galatasaray’in Brezilyali futbolcusu Carlos Vinicius, Mauro Icardi’nin yoklugunda Antalyaspor maçinda 11’de basladi.

Süper Lig’de daha önce Basaksehir karsilasmasinda sonradan dahil olan Vinicius, Antalya mücadelesiyle ilk kez 11’de yer aldi.

Baris Alper Yilmaz sag bekte

Teknik Direktör Okan Buruk, Antalyaspor müsabakasinda Baris Alper Yilmaz’a bu sefer sag bekte görev verdi. Bu sezon Baris Alper’i birçok yerde kullanan Buruk, son oynanan Sparta Prag karsilasmasinda sag kanatta baslatmis, Kaan Ayhan kirmizi kart gördükten sonra sag beke çekmisti.

Galatasaray, Antalyaspor maçina; Fernando Muslera, Baris Alper Yilmaz, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Dries Mertens, Kerem Aktürkoglu ve Carlos Vinicius 11’i ile çikti.

Yedeklerde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydin, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakci, Baran Demiroglu, Ali Yesilyurt ve Hamza Akman bekledi.

Fenerbahçe’ye gönderme

Galatasaray, Antalyaspor karsilasmasi öncesinde stadyum hoparlörlerinden ezeli rakibi Fenerbahçe’ye göndermeli sarkilar çaldi. Sari-kirmizili taraftarlar da sari-lacivertlilerle ilgili tezahüratlarda bulundu.

Taraftarlardan Mauro Icardi’ye destek

Galatasarayli taraftarlar, Antalyaspor maçinda da takimlarini yalniz birakmadi. Rams Park’taki mücadelede hafta içi olmasina ragmen tribünleri dolduran sari-kirmizili taraftarlar karsilasma öncesinde tezahüratlar ve marslarla takimlarini maça hazirladi. Tribünlerde ayrica ’Bu takim bu sene söke söke sampiyon’, ’Sampiyon oldugumuzda da basiretiniz baglanacak’, ’Galatasaray’in Galatasaraylidan baska dostu yok’ ve ’Galatasaray tek, siz hepiniz’ pankartlari yer aldi.

Taraftarlar 1 maç ceza alan Mauro Icardi’yi de unutmadi ve tezahüratlarla destek oldu.

Kaynak: İHA